BILJANI PRESUDIO JEDNIM METKOM: Rezultati obdukcije pokazali kako je nastradala nesrećna žena kod Boljevca!

Autor:

Hronika

12.07.2023

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesrećna žena je u trenutku zadobijanja smrtonosne povrede ležala na zemlji.

BILJANI PRESUDIO JEDNIM METKOM: Rezultati obdukcije pokazali kako je nastradala nesrećna žena kod Boljevca!

Foto: Shutterstock

Biljana P. koju je kako se sumnja u njihovoj porodičnoj kući u boljevačkom selu Dobro Polje 5. jula usmrtio muž Zlatko, likvidirana je jednim hicem u glavu.

Kako saznaju beogradski mediji, nesrećna žena je u trenutku zadobijanja smrtonosne povrede ležala na zemlji.

- Obdukcijaje pokazala da je cev karabina delovala odozgo nadole, pravac rane i slivanje krvi jasno ukazuju da žena nije bila na nogama kada je usmrćena. Zbog čega je bila na zemlji, da li je pre kobnog udarca udarena ili je sama pala, nemoguće je utvrditi. On što je sigurno je da je hitac ispaljen iz karabina njenog supruga – navode izvori Telegrafa.rs upoznati sa ovim slučajem.

Za sada još nije precizno utvrđen redosled kobnih događaja tokom nezapamćene porodične tragedije čiji je epilog i smrt Biljaninog i Zlatkovog sina Denisa te očevo teško ranjavanje.

Na mestu zločina zatečeno je Denisovo telo razneto bombom te Zlatko sa višestrukim povredama koje su lekari pripisali dejstvu vatrenog ili eksplozivnog oružja.

S obzirom na to da je on jedini preživeo, samo on zna šta se zaista desilo u ovom zabačenom domačinstvu u šumskom području. Međutim, njegovo stanje je i dalje veoma teško.

- Pedesetdvogodišnji pacijent koji je zbrinut u našoj ustanovi u nepromenjenom je stanju – rečeno je jutros u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Kako je ranije saopšteno, on ima povrede glave, lica, vrata i sredogruđa koje suskoro nemoguće kada je u pitanju pokušaj samoubistva uzimajući u obzir njihovu težinu i višestrukost pa se sumnja da se sin razneo nakon što mu je otac ubio majku a da su Zlatka dokačili i delovi projektila.

Ono što je sigurno je da je ova porodica iza koje je ostalo još dvoje odrasle dece, imala mnogo problema te da je sa oružjrem u kući bilo pitanje dana kada će doći do tragedije.

Ne znam zašto se desilo ali znam dasu imali velike muke. Izdržavali su se od socijale, moja sestra, Zlatkova majka je ćorava na jedno oko, snaha je bila živčana, lečila se u bolnici, Zlatko je imao tromb u glavi, ovaj sin što se razneo takođe je bio bolestan, mlađi sin je malo zdraviji – kazala je nakon zločina zlatkova tetka Ljubinka Mutić.

Meštani Dobrog Polja potvrđuju da su sa ovom porodicom imali problema.

- Mnogo su teško živeli, bez struje i vode, imali su dva sina i ćerku koja se udala u drugom selu. Viđao sam ih tu u selu kako se napijaju, pa se pobiju, psuju majku jedni drugima. I nas su psovali, ulazili mi u dvorište, nisam znao šta da radim, nisam hteo da započinjem tuču. Ta žena što je ubijena bila je velika mučenica, nije imala ni 30 kila, moja je ruka deblja od njenih nogu – rekao je ovaj Dobropoljac koji nije želo da mu se pominje ime .

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading