OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! ZASTRAŠUJUĆI OBRT U PORODIČNOM MASAKRU KOD BOLJEVCA: Veruje se da se sin razneo kada je video oca kako puca u majku i sebe!

Autor:

Hronika

06.07.2023

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U porodičnoj kući u tom selu došlo je do svađe između oca, sina i majke.

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! ZASTRAŠUJUĆI OBRT U PORODIČNOM MASAKRU KOD BOLJEVCA: Veruje se da se sin razneo kada je video oca kako puca u majku i sebe!

Foto: Facebook printscreeen

Sin aktivirao bombu

U selu Dobro Polje kod Boljevca juče se dogodila porodična tragedija u kojoj se, prema prvim informacijama, sin D. P. (25) prvo razneo bombom, a nakon toga je njegov otac Z. P. (52) pucao u suprugu Biljanu, pa u sebe, međutim, prema najnovijim saznanjima, sve se odigralo drugačije.

- Sudeći prema povredama koje ima otac, veruje se da je on prvo pucao u suprugu, pa u sebe, a da se sin potom razneo bombom kada je to video. Jer povrede koje ima Z. P. (52) ukazuju na to da je bomba eksplodirala nakon pucnjave. Tačnije, ima višestruke povrede koje ukazuju da je bio u blizini kada je bomba eksplodirala jer je teško izvodljivo da prilikom pokušaja samoubistvo čovek sebi nanese više teških povreda s obzirom na to da bi ga vec prva onesposobila - rečeno.

Inače, Z. P. (52) koji je juče primljen u Urgentni centar UKC Niš u teškom opštem stanju, operisan je noćas, ali je i dalje životno ugrožen.

On je priključen na aparat za veštačku ventilaciju.

- Nakon intervencije, hospitalizovan je na Kinici za intenzivnu negu UKC NIŠ. Dominiraju maksilofacijalne povrede. Priključen je na aparat za veštačku ventilaciju, sediran, trenutno stabilnih vitalnih parametara, ali životno ugrožen - navode u UKC Niš.

Podsetimo, u porodičnoj kući u tom selu došlo je do svađe između oca, sina i majke. Prema rečima komšija, u porodici su bile česte svađe, alkoholisanje, a navodno su bili i korisnici Socijalne pomoći.

Istraga je u toku.

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading