OVO JE MUŠKARAC IZ BOLJEVCA ZA ČIJI SE ŽIVOT LEKARI BORE: Otkriveni novi detalji porodične tragedije, sin se razneo bombom, pa otac pucao - u selu muk!

Autor:

Hronika

06.07.2023

11:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U selu Dobro Polje kod Boljevca se u sredu dogodila strašna tragedija u kojoj su stradali sin i majka, dok se otac Z.P. (52) nalazi u teškom stanju.

OVO JE MUŠKARAC IZ BOLJEVCA ZA ČIJI SE ŽIVOT LEKARI BORE: Otkriveni novi detalji porodične tragedije, sin se razneo bombom, pa otac pucao - u selu muk!

Foto: Facebook/Printscreen

Pacijent Z.P. (52) iz sela u blizini Boljevca primljen je u Urgentni centar UKC Niš u teškom opštem stanju. Kako su saopštili iz Niškog Urgentnog kliničkog centra njegovo stanje je teško.

- Hitno je operisan noćas i nakon intervencije hospitalizovan na Klinici za anesteziju i intenzivnu negu UKC Niš. Dominiraju maksilofacijalne povrede, priključen je na aparat za veštačku ventilaciju, sediran, trenutno stabilnih vitalnih parametara ali životno ugrožen - saopštio je danas niški UKC.

Podsetimo, u selu Dobro Polje kod Boljevca se u sredu dogodila strašna tragedija u kojoj su stradali sin i majka, dok se otac Z.P. (52) nalazi u teškom stanju. 


Prvo se sumnjalo da je sin ubio majku B.P, potom da je sin pokušao oca da ubije nakon što je on upucao svoju suprugu, pa da je izvršio samoubistvo, a prema nezvaničnim informacijama iz policijske istrage, došlo je do svađe između supružnika, da bi u jednom trenutku Z.P. uzeo pušku i pucao u suprugu.

Ona je preminula od zadobijenih povreda na licu mesta u porodičnoj kući u mestu Dobro Polje kod Boljevca. Potom je Z.P. pucao sebi u glavu, ali je preživeo. On je u toku noći primljen u UKC Niš u veoma teškom stanju.

Nakon što je Z.P. pucao sebi u glavu iz puške koju je imao u ilegalnom posedu, sin D.P. je to video i uzeo je ručnu bombu i razneo se. Navodno se to dogodilo ispred kuće. Preminuo je na licu mesta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading