OD NOE OSTALA SAMO TRI NOKTA I PRAMEN KOSE: Potresna ispovest tetke ubijene devojčice (18)

Autor:

Hronika

08.07.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubica Ognjen Dabetić izmislio priču o zabrani prilaska da ne bi bio otkriven zločin, kaže sestra majke nesrećne tiktokerke.

OD NOE OSTALA SAMO TRI NOKTA I PRAMEN KOSE: Potresna ispovest tetke ubijene devojčice (18)

Foto: Pritnscreen

Noa Milivojev

Od tela nesrećne Noe (18) ostala su samo tri nokta i pramen kose, saznaje Srpski telegraf. Sestra Bobe Milivojev, majke transrodne devojčice koja je brutalno ubijena u Beogradu, kaže da je ubica Ognjen Dabetić počinio monstruozan zločin. Kako nezvanično saznajemo, Dabetić je Nou zadavio produžnim kablom, a onda je njeno telo iskasapio nožem i satarom, da bi potom u kupatilu iznajmljenog stana u Ulici cara Lazara delove tela potapao u kiselinu da bi prikrio tragove. On je raskomadano telo stavio u četiri posude, u jednu PVC kutiju, jedno PVC bure, manji balon za vodu i jednu PVC kantu u koju je sipao hemikalije.

Posle ubistva zvao drugara na pivo

Ognjen Dabetić, koji je priznao da je ubio Nou, samo tri dana pre hapšenja pozvao je jednog prijatelja na pivo, a kada mu je ovaj rekao da će doći kod njega u stan, izmislio je da mu je u stanu poplava.

- On ju je držao u kupatilu u kiselini, samo su kosti ostale. Još je posle ubistva monstrum živeo tu, s telom u stanu. To je dokaz da on nije normalan i da ima velikih mentalnih problema. Ne znamo šta ćemo sahraniti. U ponedeljak ćemo dobiti telo, tada će roditelji otići da preuzmu posmrtne ostatke - kaže tetka Noe Milivojev zavijena u crninu.

Porodica nastradale devojčice je u očaju još od 17. juna, dana kada je Noa nestala, a drama je dostigla vrhunac kada su saznali da je njihovo dete pronađeno mrtvo.

- Porodica se jedva drži. Majka u nekim trenucima ne zna šta se dešava oko nje. Ona je inače bolesna, ima problema s pritiskom, ali joj je stanje postalo još lošije od kada je Noa nestala. Otac se držao bolje od majke, muško je, ali i njemu je bilo teško. Otac je prvi saznao da je Noa ubijena. Njemu su prvo policajci javili. Nazvao je suprugu i nije joj odmah rekao da je Noa mrtva. Pitao je da li je videla da li ima nešto novo. Nije hteo da je obeshrabri ni da joj saopšti tu vest - priča neutešna tetka.

Završila za kuvara

Noa Milivojev je završila srednju ugostiteljsku školu, smer za kuvare. Prema rečima onih koji su je poznavali, bila je veoma kreativna, pametna i inteligentna osoba, koja ni s kim nije dolazila u sukobe.

Ona kaže da su i pre otkrića ubistva roditelji dobijali informacije o toku istrage.

- Policija je nazvala Ognjena i prvi put na saslušanju je rekao da je nije video. Trebalo je odmah da se pretrese stan, možda bi bilo sprečeno krvoproliće - smatra rođena sestra majke Bobe.

Milivojevi su, inače, bili protiv veze njihove ćerke s Ognjenom Dabetićem i smatraju da je priču o zabrani prilaska izmislio ubica.

- Niko od nas nije bio za to. Jednostavno, on je nju maltretirao mesecima, ali je ona, uprkos svemu, i dalje bila zaljubljena u njega i nije gledala na to da može nešto da joj se desi. Nismo mogli nikako da je odvojimo od njega. Nije bilo nikakve zabrane prilaska, on je tako hteo sebe da opravda. Ne treba mu verovatni ni reč, čim je u stanju da uradi ono što je počinio, može da slaže šta god hoće - kazala je sagovornica Republike.

Roditelji ubijene devojčice juče su posetili crkvu u Kovilju da bi zakazali sahranu, koja bi trebalo da se održi u utorak u 14 časova.

Radovala se rođenju sestre

Noa se radovala sestri koju je dobila pre četiri meseca.

- Dolazila je često da bi je vozala. Bila je bas dobro dete. Kao mlađa, volela je da čisti kuću, pomaže majci. Preko raspusta, da bi zaradila novac, išla je da radi na njivama. Ništa je nije bilo sramota - rekla je sestra Bobe Milivojev.

Biće sahranjena kao devojčica

Noa je imala podršku porodice za svoj izbor da život nastavi kao žensko i biće sahranjena po polnom opredeljenju, kao devojčica.

- Ona je uvek bila odbačena jer se videlo da ima više ženskih gena. Mislili smo da će proći, ali kako je krenula da odrasta, sve se više primećivalo. Na spomeniku neće pisati Đorđe, već ono što je Noa želela, da bude devojčica - kaže tetka.

Brat blizanac ni reč ne progovara

Brata blizanca Noe teško je pogodio gubitak sestre.

- Od kada se saznalo za tragediju retko koju reč je progovorio. Stalno je uz malu sestricu, s kojom provodi najviše vremena - rekla je za Srpski telegraf prijateljica majke Bobe iz njenog rodnog mesta Đurđevo.

Isekao i čuvao tetovažu leptira

Drugarica devojčicine majke iz Đurđeva otkrila je najjeziviji detalj koji je Boba zatekla kada je posle otkrića zločina posetila stan Ognjena Dabetića.

- Telo je nađeno u kupatilu. Od tela je ostala lobanja, nekoliko nekih kostiju. Ubica je bio toliki monstrum da je jednu Noinu tetovažu u obliku leptira s kožom isekao, a potom odvojio od tela - kaže prijateljica porodice Milivojev.

Ubica tetki pretio tužbom

Ognjen Dabetić je posle Noinog nestanka pretio njenoj tetki da će je tužiti zbog uznemiravanja jer ga je zvala da se raspita za sestričinu.

- On (Ognjen), dva dana nakon Noinog nestanka, napisao je njenoj tetki poruku da ga ne uznemirava. To govori o tome kakva je to osoba - kaže jedan od drugara devojčice.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading