OTKRIVENI MISTERIOZNI DETALJI O ŽIVOTU NOE MILIVOJEV (18): Evo ko je brutalno iskasapljena tiktokerka

Autor:

Hronika

06.07.2023

19:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Noa je transrodna osoba koja je nestala 17. juna, a sada je pronađena ubijena na brutalan način.

OTKRIVENI MISTERIOZNI DETALJI O ŽIVOTU NOE MILIVOJEV (18): Evo ko je brutalno iskasapljena tiktokerka

Foto: printscreen/tiktok

Noa Milivojev (18) iz Kovilja, inače rođena kao Đorđe Milivojev, koja je danas nađena mrtva u stanu u Beogradu, nestala je 17. juna u glavnom gradu.

Njena porodica je apel objavila i na društvenim mrežama u nadi da će saznati bilo kakvu informaciju o njoj. Međutim, nakon više od tri nedelje, policija je u stanu u centru Beograda, u Ulici cara Lazara, pronašla delove ljudskog tela, kako smo već pisali, reč je upravo o Noi.

Noa Milivojev je osoba transrodnog opredeljenja, a rođena je u Kovilju kraj Novog Sada kao Đorđe. Na svom profilu na društvenim mrežama, pretežno na Tiktoku, pratio ju je veći broj ljudi sa kojima je delila pojedinosti iz svog života. Naime, 17. juna je nestala u Beogradu, a njena porodica je prijavila nestanak i objavila apel na društvenim mrežama i u medijima jer duže vreme nisu mogli da je dobiju na telefon, prenosi Alo.

Tada je saopšteno da se u danu nestanka čula sa majkom i rekla joj da ide kod dečka.

Tri nedelje kasnije, policija ju je pronašla mrtva u stanu u Beogradu.

Osumnjičeni za njeno ubistvo je priveden, a prema prvim informacijama, upravo je on pokazao pripadnicima MUP gde se nalazi njeno telo.

Po dolasku na licu mesta, policajci su zatekli stravičan prizor - delovi njenog tela, prema nezvaničnim informacijama, bili u kesama i kanti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading