I MRTAV DRAGAN ČUVA SVOJE ĐAKE! Prizor koji razara dušu i srce: Grob do groba nesretne dečice i njihovog čuvara (FOTO)

Autor:

Hronika

02.07.2023

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Školski čuvar Dragan Vlahović sahranjen je na "Lešću" ispred dečaka virtouza Andrije Čikića i Angeline Aćimović.

I MRTAV DRAGAN ČUVA SVOJE ĐAKE! Prizor koji razara dušu i srce: Grob do groba nesretne dečice i njihovog čuvara (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić, Društvene mreže

Dvoje dece, koja su žrtve masakra Koste Kecmanovića, sahranjeni su u neposrednoj blizini školskog čuvara Dragana Vlahovića kojeg je takođe, dečak monstrum tog jutra prvog upucao u zverskom pohodu u OŠ "Vladislav Ribnikar". 

Ubijeni dečak, Andrija Čikić koji je okruženje zapanjivao muzičkim talentom i kompozicijama koje ja sam stvarao, sahranjen je odmah iza Dragana, a iza Andrije besprekorna devojčica Angelina Aćimović koja se borila za život 12 dana sa posledicama strahovitih povreda koje joj je Kecmanović naneo hicima iz očevog pištolja. Ona je preminula 15. maja. 

Foto: ST/Vladimir Lukić

 

Prizor koji slama srce i kida dušu zabeležila je ekipa Republike. 

- Deco moja, ovo je tuga iznad svih tuga. Dete ubilo decu i čoveka koji ih je bezgranično sve voleo, i njemu lično je u školi bio kao roditelj. Ispalio je tog jutra smrtonosne hice u Dragana koji je pokušao da se ispreči pred mališane, i odgovori dečaka od krvavog pira, ali on je pretvoren u monstruma pucao u njega. Dragan, sada i ona onom svetu, ima isti zadatak, da čuva ove izuzetne mališane, koji su nevini otišli na onaj svet. Dragan nije uspeo da ih sačuva od đavola u ovom pokvarenom staništu, ali na onom sigurno hoće. Sada su sve troje u liku anđela - kazala je plačnim glasom gospođa pošto je zapalila sveće na sva tri groba. Ona nam je rekla da dolazi na grob supruga koji je sahranjen u istoj parceli, kao i da uvek zapali sveće čuvaru i deci jer je strašno pogodila vest o njihovom ubistvu. 

Foto: ST/Vladimir Lukić

 

Podsetimo, Kosta Kecmanović počinio je nezapamćeni zločin 3. maja kada je na licu mesta usmrtio osmoro dece i školskog čuvara, a ranio još šestoro učenika i nastavnicu istorije Tatjanu Stevanović koja je Kecmanovićevom odeljenju držala čas. Nastavnica se i dalje bori sa strahovitim povredama. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (4)

Loading
aca

02.07.2023 22:00

Slava mu!

Maja

04.07.2023 14:32

Pre mesec dana,bila sam na groblju.U prolazu sam videla prizor koji mi je slomio srce na komade.Primetila sam mladju zenu koja sedi na grobu koji je bio prepun belih ruza,po vrelom danu,i naglas cita knjigu.Zatim sam videla da je na slici malena Angelina i da mama njoj cita😪Nista tuznije nisam videla.Ono je tuga,u toj zeni je ugasena svaka iskra zivota.

Ljiljana Benčić

04.07.2023 20:18

@Maja - Neka im je laka zemlja u kojoj počivaju vječni san i neka tim nevinim anđelima i njihovom čuvaru na ovom i na onom svijetu podari vječni mir i blagostanje.

Marija

05.07.2023 16:44

Ne mogu opisati koliko me boli duša zbog ovog strašnog zla koje se dogodilo.Iskrena sućut obiteljima.