RODITELJE DEČAKA UBICE TUŽI 27 RODITELJA I BRAĆE I SESTARA ŽRTAVA: Traže odštetu za patnju i duševnu bol

Autor:

Hronika

01.07.2023

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majci Koste K. blokirana imovina.

RODITELJE DEČAKA UBICE TUŽI 27 RODITELJA I BRAĆE I SESTARA ŽRTAVA: Traže odštetu za patnju i duševnu bol

Foto: ST/Nikola Mutić, Facebook, Printscreen/linkedin.com

Kosta i Miljana Kecmanović

Viši sud u Beogradu doneo je novo rešenje kojim je odredio privremenu meru zabrane prodaje ili stavljanja hipoteke na veliki broj novih nepokretnosti u Nišu, Paraćinu i Beogradu za koje je utvrđeno da su u vlasništvu ili suvalsništvu majke trinaestogodišnjeg dečaka koji je 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru ubio devetoro vršnjaka i čuvara škole!

Kako Kurir saznaje, osim prve mere koja se odnosila na jedan stan i garažu koji su u njenom vlasništvu, kao i dva stana u kojima je suvlasnik u Beogradu, otkriveno je da je majka dečaka vlasnica polovine stambene zgrade u Nišu, polovine pomoćne zgrade u Paraćinu ali i vlasnica polovine ukupno 20 građevinskih i poljoprivrednih parcela u Paraćinu i Nišu!

- Sud je odredio privremenu meru radi obezbeđenja budućeg novčanog potraživanja, na predlog 27 najbližih članova porodica nastradalih u OŠ "Vladislav Ribnikar". To ne znači da je majci neko zaplenio i trajno oduzeo imovinu, već da je stavljena zabrana da je ona proda ili stavi hipoteku na nju, kako bi se, ukoliko najbližim članovima porodice u parničnom postupku bude dosuđena novčana nadoknada za pretrpljenu duševnu bol i patnju, ti novčani iznosi naplatili - objašnjava sagovornik Kurira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (6)

Loading
Lobo

01.07.2023 17:08

Nije dobro šta roditelji rade sa Miljanom i njihovom desetogodišnjom ćerkom. Da li bi to trebalo da bude pravda kada nevina devojka mora da pati? Da li je ovo sve zbog novca?

Odgovori 18 44
Tamara

01.07.2023 17:16

@Lobo - Ne bih mogao da se pomirim sa svojom savešću ako namerno uvučem malo dete u to!

Odgovori 35 16
Tanja

01.07.2023 17:46

@Lobo - Dok mi placemo,spremamo pomene ,obilazimo groblja...neko bi na more ,u Ameriku,sramota.

Gordana

02.07.2023 08:07

Gospodo da li će vas untesite novac koji tražite za mrtvu decu Koliko vam to vrede mrtva deca .sramota Duševnu bol naplaćuje. Verovatno će vam biti lakše kad budete imali joj evro vise

Odgovori 17 27