PREVRNUT KAMION, MOTOCIKLISTA POD NJIM, BANKINA SRAVLJENA SA ZEMLJOM! Jeziva nesreća na auto-putu kod Požarevca! SAOBRAĆAJ U ZASTOJU! (VIDEO)

Autor:

Hronika

01.07.2023

06:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki zastoj na auto-putu zbog teške nesreće kod Požarevca.

PREVRNUT KAMION, MOTOCIKLISTA POD NJIM, BANKINA SRAVLJENA SA ZEMLJOM! Jeziva nesreća na auto-putu kod Požarevca! SAOBRAĆAJ U ZASTOJU! (VIDEO)

Foto: printskrin/instagram/192_rs

Teška saobraćajna nesreća dogodila se jutros kod Požarevca na auto-putu Niš-Beograd, zbog čega je stvoren veliki zastoj.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Za sada se ne zna stanje učesnika u ovoj nesreći, ali ono što se može videti na snimku objavljenom na Instagram stranici 192_rs očigledno je da su u njoj učestovali kamion i motocikl.

Slika sa lica mesta je, inače, jeziva. Na snimku se vidi kamion prernut na bok, dok ispod njega se nazire motocikl. Kamion se prevrnuo tačno na bankinu.

Kako je objavljeno, zastoji na ovoj deonici su iz oba smera. Na terenu su policija i hitna pomoć. Saobraćaj se odvija voznom trakom, preticajna traka je zatvorena u oba smera.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading