GRAĐANI NEGODUJU ZBOG ZAUSTAVLJANJA SAOBRAĆAJA NA AUTO-PUTU: Novi protest dela opozicije u Beogradu

Autor:

Vesti

30.06.2023

17:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protestna vožnja dela opozicije do Centra "Sava" počela je danas nešto posle 16 sati.

GRAĐANI NEGODUJU ZBOG ZAUSTAVLJANJA SAOBRAĆAJA NA AUTO-PUTU: Novi protest dela opozicije u Beogradu

Foto: printscreen

Danas je organizovan protest opozicije na auto-putu, međutim ovaj put demonstranti blokiraju saobraćaj svojim vozilima. To je kod građana izazvalo negodovanje budući da ne mogu da se vrate do kuće od posla, niti da stignu do bolnica i drugih ustanova koje su im potrebne. Takođe, neki Beograđani su se žalili jer nemaju mogućnosti da prođu i odu po svoju decu.

Podsetimo, protestna vožnja dela opozicije do Centra "Sava" počela je danas nešto posle 16 sati, kako su potvrdili organizatori protesta "Srbija protiv nasilja".

Na čelu obe kolone, i iz pravca aerodroma i iz pravca Bubanj Potoka, nalazi se po dvadesetak automobila koji voze usporeno, raspoređeni u svim trakama autoputa tako da blokiraju kompletan saobraćaj iza sebe.

U organizaciji učestvuju potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić, kopredsednik Zajedno Aleksandar Jovanović Ćuta i poslanik DS Srđan Milivojević, kao i lideri Ne davimo Beograd, preneo je Tanjug.

Kako navodi Tviter nalog "Detektor laži", reporter televizije N1 je javio da su građani besni zbog maltretiranja u vidu blokade glavne saobraćajnice u prestonici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (62)

Loading
Iv

30.06.2023 18:04

Opozicija maltretira građane Srbije. Građani hoće mir i mirno da prošetaju vikendom sa svojim porodicama. Ovo što opozicija radi nije normalno.

Iv

30.06.2023 18:05

Da opozicija ima neki program ili da zna šta hoće došli bi na sednicu skupštine i rekli šta imaju a ne da maltretiraju građane blokiranjem saobraćajnica.

Iv

30.06.2023 18:05

Za mene je blokada vid nasilja. Protesti ništa ne mogu da promene niti da donesu išta dobro, samo dovode do jaza kod građana.

Iv

30.06.2023 18:06

Čemu i zašto maltretirate ovaj narod više vašim propalim protestima?! Smirite se više, sedite tu gde jeste i ćutite! Sram treba da vas bude za ovolika maltretiranja!