PRIZOR NA IGRALIŠTU U MALOM ORAŠJU PARA SRCA: Ostavljene čokoladice, sokovi i cveće za petoro NASTRADALE dece, tuga do neba! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Hronika

13.06.2023

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reka suza ponovo teče Dubonom i Malim Orašjem, a stotine sveća obasjavaju mesto stradanja nedužne dece.

PRIZOR NA IGRALIŠTU U MALOM ORAŠJU PARA SRCA: Ostavljene čokoladice, sokovi i cveće za petoro NASTRADALE dece, tuga do neba! (FOTO, VIDEO)

Foto: Republika

U selu Malo Orašje održan je parastos žrtvama koje je pre 40 dana, 4. maja hicima iz kalašnjikova usmrtio Uroš Blažić (21). 

Čokolade i sokovi za petoro nastradale dece ostavljene su na igralištu na kome su kobnog dana izgubili zivot.

Podsetimo, u selima Malo Orašje i Dubona održan je parastos žrtvama koje je pre 40 dana, 4. maja hicima iz kalašnjikova usmrtio Uroš Blažić (21).

Osmoro mladih života prekinuto je je u trenutku, a 14.ranjenih ceo život pamtiće slike ovog monstruoznog zločina. Reka suza ponovo teče Dubonom i Malim Orašjem, a stotine sveća obasjavaju mesto stradanja nedužne dece. 

Ne postoje reči koje mogu opisati bol koja je zavladala ovim selima, a slike pognutih glava meštana  i drugara govore više od hiljadu reči. Uobičajeni svakodnevni život ovih veselih sela, iznenada je prekinut pucnjima i zamenjen večnom tugom. Crnilo je obavilo ova sela još one noći kada je monstrum krenuo u svoj krvavi pir, i ugasio živote nedužnih mladića i devojaka. 

Kobne noći stadali su: Brat i sestra Milan (22) i Kristina Panić (18), Aleksandar (18) i Lazar Milovanović(20), Marko Mitović (18), Nikola Milić(15), Nemanja Stevanović (21) i Dalibor Todorović(25). Masakr se dogodio nepuna dva dana posle stravičnog zločina koji se odigrao u beogradskoj školi “Vladislav Ribnikar” 3. Maja, u kome je ubijeno 9 dece i čuvar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Ivana

14.06.2023 08:25

Pocivajte u miru mladi andjeli.Carstvo vam Nebesko.Vecnaja pamjat