JEDE, ŠETA I ...! Evo kako se ponaša u pritvoru masovni ubica iz Mladenovca i da li ga ko posećuje! UROŠ BLAŽIĆ PREBAČEN U SPECIJALNU ZATVORSKU BOLNICU!

Autor:

Hronika

24.05.2023

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Blažić je na Đurđevdan izneo svoju odbranu i priznao da je izvršio masakr pod izgovorom "da su stvarali zaveru protiv njega".

JEDE, ŠETA I ...! Evo kako se ponaša u pritvoru masovni ubica iz Mladenovca i da li ga ko posećuje! UROŠ BLAŽIĆ PREBAČEN U SPECIJALNU ZATVORSKU BOLNICU!

Foto: MUP Srbije

Uroš Blažić (21), koji je počinio masakr kod Mladenovca, trenutno se nalazi u Specijanoj zatvorskoj bolnici u Beogradu zbog psihijatrijskog veštačenja. On je 19 dana pre premeštaja u bolnicu bio u pritvoru.

Svih 19 dana u pritvoru se mirno ponašao, ali njega od 5. maja, dan posle stravičnog masakra, niko nije posetio niti je on tražio nekoga da čuje i vidi.

Tog 4. maja ove godine ubio je osam i ranio 14 osoba. Svoj krvavi put započeo je u smederevskom selu Malo Orajše, da bi potom nastavio da puca u selu Dubona kod Mladenovca.

On je na Đurđevdan izneo svoju odbranu i priznao da je izvršio masakr pod izgovorom "da su stvarali zaveru protiv njega".

- Uroš je iza rešetaka bio 19 dana, nakon čega je prebačen na veštačenje u bolnicu. Nije imao uslove, bio je miran, ali ga niko nije ni posećivao. Nijedan zahtev nije imao. Redovno je jeo i odlazio u šetnju - kaže naš izvor blizak slučaju.

Razlog zbog kog Uroš B. ne može da dobije doživotnu robiju jeste taj što je on mlađi punoletnik, a maksimalna kazna zatvora na koju može da bude osuđen je 20 godina.

Tokom istrage prikupljeni su čvrsti dokazi protiv ovog mladića.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading