PINKOV VODITELJ POSTAO OTAC, pa se srušio! Ovako je saopštio RADOSNE VESTI! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

05.04.2024

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj podelio radosne vesti sa pratiocima!

Bivši zadrugar i voditelj Stefan Kandić Kendi saopštio je pratiocima na društvenoj mreži Instagram radosne vesti. Kendi se uslikao ispred Hrama Svetog Save na Vračaru, gde je otkrio da je postao otac.

Republika

Foto: Instagram.com

Kendi otkrio da je postao otac

- Samo da javim svim prijateljima, postao sam otac. Postao sam otac, ljudi, e - rekao je Kendi i pao u travu, što je kamera zabeležila.

Republika

Foto: Instagram.com

Kendi pao

Podsetimo, Kendi je za Republiku u novogodišnjem intervjuu otkrio kako se sprema za najvažniju životnu ulogu.

- Da kažem svim budućim očevima, to što u tom trenutku ne osetite ništa posebno, ne treba da se osećate loše. To verovatno osetiš kad se to desi. Kad sam išao na ultrazvuk, tad sam se naježio. Ali u tom trenutku kad sam saznao, nisam. Sve će prirodno doći. Kad vidite prvi ultrazvuk, neće vam biti svejedno. Verujem kad budem uzeo u ruku to stvorenje, da će tek to biti... - priznao je Kendi, pa ispričao kako se sprema za najvažniju ulogu u životu:

- Spremam se sad više psihički, rekli su mi ljudi da moram sobu bar mesec dana ranije da spremim. Moja devojka dosta teško podnosi trudnoću, ima nekih problema sa želucem, pa sad gledamo da sve to prođe kako treba. Savetovale su me kolege, ali nisu previše, verovatno da me ne prepadnu. Slušao sam ih dosta, zaključio sam da su ove prve godine dosta lakše. Kako kažu, mala deca mali problemi, velika deca veliki problemi.

Republika

Foto: Republika

Kendi nam je pred početak 2024. godine otkrio kako se sprema

Tada nam je otkrio i da li planira da stane na "ludi kamen".

- Sledeće neće, ne zato što je prestupna, pa kao ne valja. Prvo gledamo da sve prođe kako treba, pa one tamo godine, kad mala napuni godinu dana. A možda venčanje bude i pre toga. U ovoj godini je i moja sestra dobila dete, to ću dugo pamtiti, 2023. godina mi je u tom porodičnom dugu prošla.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading