POJAVIO SE SNIMAK POLJUPCA JANJUŠA I JOVANE CVIJANOVIĆ: Zakleo se u grob pokojnog brata, pa slagao ČITAVU NACIJU! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

18.02.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš potpuno raskrinkan!

POJAVIO SE SNIMAK POLJUPCA JANJUŠA I JOVANE CVIJANOVIĆ: Zakleo se u grob pokojnog brata, pa slagao ČITAVU NACIJU! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš slagao je pred milionima da se nije poljubio sa Jovanom Cvijanović, te se zakleo u grob pokojnog Mihaila Janjuševića. Međutim, kako internet sve pamti, tako i korisnici društvenih mreža su napravili snimak i iskopali istinu, odnosno raskrinkali Janjuša da je slagao. 

U snimku koji se nalazi u nastavku možete pogledati kako je izgledao poljubav Jovane i Janjuša:

 

 

Podsetimo, u Beloj kući je tokom emisije "Pitanja gledalaca" došlo do opšteg haosa za crnim stolom zbog odnosa Jovane Cvijanović i Marka Janjuševića Janjuša. Naime, on je branio Jovanu, a Aneli Ahmić je tražila poligraf, kako bi se saznalo da li su njih dvoje imali vrelu akciju u toaletu.

Kako je Aneli nastavila da ljubomoriše, Janjuš je u jednom trenutku prišao Jovani i poljubio je pred svima. Ovo je zasmetalo Urošu Staniću, "rijaliti sinu" Aneli i Janjuša.

On je uzeo šolju i polio Jovanu, a potom bacio i slomio šolju ispred njih dvoje. Takmičari "Elite" su se šokirali i došlo je do novog kolapsa na imanju. Uroš je krenuo da pljune Janjuša. Janjušević ga je sklonio od sebe, a obezbeđenje moralo da reaguje.

Sram te bilo - ponavljao je Uroš.

J*bem li ti mamu i sestru p*dersku, bre. Ma pustite me ljudi više. Pustite da mu objasnim nešto. J*ebem li ti sve - urlao je Janjuš kog je obezbeđenje držalo.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
djole

18.02.2024 19:52

Janos svo vreme juri kmere, trudi se da uvek bude u kadru

Ljiljana

19.02.2024 11:48

Janjuš nikada ne laže 😂😂😂. A to što se kune u grob pokojnog brata sram ga bilo.🤮🤮🤮🐷🐷🐷. Lažovčina. Jedna obična kadruša,koja juri kamere. Ni stida ni srama.