JANJUŠ DOBIO PORUKU DA SE BORI ZA SVOJU PORODICU: Ne sme da zaboravi Enu i Krunu, ove reči režu poput žileta!

Autor:

Zadruga

05.02.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuš je dobio bolan šamar realnosti, ovo ne sme nikad da zaboravi.

JANJUŠ DOBIO PORUKU DA SE BORI ZA SVOJU PORODICU: Ne sme da zaboravi Enu i Krunu, ove reči režu poput žileta!

Foto: TV Pink/printscreen, Instagram.com

Sinoć je Elitu napustila Vivien Kurtović, koja je bila vidno uznemirena, najpre zbog činjenice da je nominovana, a potom i zbog informacije da definitivno napušta rijaliti.

Nakon napuštanja, Vivien je ostavila pismo kod voditeljke, u kom je napisala koga imenuje za ovonedeljnog vođu. Veliki šef poslao je pismo takmičarima, te su saznali informaciju da je ove nedelje vođa Mensur Ajdarpašić, na iznenađenje mnogih. 

- Mensurito, moj si favorit, vođa - napisala je Vivien.

Ubrzo je došlo vreme za njegovu podelu budžđeta, a prvi na redu za komentarisanje bio je Marko Janjušević Janjuš, prema kome je Mensur bio brutalno iskren:

- Ovo je pečat na sva moja učešća. Veliki budžet za Janjuša, zasluženo. On je neko s kim najviše vremena provodim ove godine. Ja sam u potpunosti iskren prema njemu, s početka kada sam provodio vreme s njim govorio sam mu neke stvari i njegovo učešće mi se dopada, kao neko ko kroz rijaliti putuje sam, zbije šale na tuđ račun, generalno je neko ko je jako duhovit i najbolji je kada je sam. Pružio sam mu podršku i uvek će je imati. Rekao sam mu prošlog puta kada se našao u problemu, nažalost, žao mi je što ti se to dogodilo, ali ja sam ti rekao u čemu te podržavam i u čemu ću te podržavati, a to je da se boriš za sebe, svoju ćerku i svoju porodicu i da se ne zanosiš mnogo da te ne bi neke stvari puno koštale - rekao je Mensur.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

05.02.2024 15:26

Bravo, Mensure ! Ovaj IMA dete, a ponaša se kao neandertalac- fuj bljuzgavi polni organ, UMESTO MOZGA !