ANĐELA I BOJANA UGOVORILE BRAK, STIGLE I BURME! Porodica Šparavalo zapomaže na sav glas, hitno žele razgovor sa ćerkom!

Autor:

Zadruga

05.02.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović su dobile specijalni poklon, vreme je da izgovore sudbonosno "Da!"

ANĐELA I BOJANA UGOVORILE BRAK, STIGLE I BURME! Porodica Šparavalo zapomaže na sav glas, hitno žele razgovor sa ćerkom!

Foto: ST/Dragan Kadić, Pixabay.com

Nakon turbulentnog perioda, razmirica i neslaganja porodice Anđele Šparavalo, ona i Bojana Pavlović su opet uplovile u mirnu luku, te odlučile da njihovoj ljubavi ništa ne može da stane na put.

Danas je njima stiglo pregršt poklona na imanju u Šimanovcima, a među njima se nalaze i burme, kako prenosi Pink.

Prstenje poslala je žena iz Beča, koja očigledno navija za vezu Bojane i Anđele i želi da im pruži podršku, s obzirom da ih ukućani svakodnevno osporavaju i ne veruju u njihovu ljubav.

Republika

Foto: E Stock

Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović

 

Podsetimo, učesnica popularnog rijalitija "Elita", Anđela Šparavalo, izazvala je burne reakcije svoje porodice odlukom da započne vezu sa Bojanom Pavlović. Iako je porodica jasno stavila do znanja da ne podržava Anđelin izbor, ona je ostala dosledna svojoj odluci i nastavlja da uživa u vezi sa Pavlovićevom. Ova situacija izazvala je dosta tenzija tokom porodične posete Anđeli tokom praznika.

- Dobro veče, pozdrav za moju porodicu, mojoj mami želim da kažem da se ne oglašava više, ja sam punoletna, imam pravo na svoj izbor, nikad ništa loše nisam rekla za vas, jedino što sam pričala za ujaka, sve se desilo spontano, ja bih te zamolila da me ne praviš patološkim lažovom, prihvati nekako moj izbor, da sam se zaljubila. Bojana nije nasilnica, tako da nemojte da pričate loše o njoj - rekla je Anđela i potvrdila da će ostati sa Bojanom u vezi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Melanija

05.02.2024 15:10

Dreba ih pustiti u CG da sklope brak a onda ih proglasiti personala non grata, oduzeti državljanstvo i zabraniti im povratak. Neka ih kod onih koji ih podržavaju. Sirotice koje nemaju gde da žive ladno izbacuje te a gej lobi opstaje.