AU, KAKVO PONIŽENJE: Učesnica Elite srozana na dno, u sve umešana i Anita Stanojlović!

Autor:

Zadruga

01.02.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojana ponovo ukanalila svoju devojku!

AU, KAKVO PONIŽENJE: Učesnica Elite srozana na dno, u sve umešana i Anita Stanojlović!

Foto: printscreen/RTVPink

Tokom današnje emisije "Pitanja gledalaca" jedno od pitanja koje je postavila voditeljka Maša Mihailović bilo je za učesnicu Bojanu Pavlović. Publika je želela da sazna kolika je njena ljubav prema Anđeli Šparavalo i da li bi volela da jednog dana njihov odnos, koji grde od samog početka "Elite" krunišu brakom. 

Mnoge je iznenadio Bojanin odgovor na ovo pitanja, a na društvenim mrežama su se nizali komentari da je po ko zna koji put ponizila svoju partnerku pred milionima gledalaca. 

- Da li bi volela da uđeš u brak sa Anđelom? - glasilo je pitanje.

Ja sam neko ko ne veruje u brak. niti bih išla u bračnu zajednicu - rekla je Bojana.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović

Idete da se udate posle rijalitija, dođete u sledeću sezonu. Honorar vam skoči za par stotina eura - dobacila je Jelena, čime je pokušala da isprovocira Anitu Stanojlović, ali nije bilo povratne reakcije. 

Od samog početka odnosa Bojane i Anđele ukućani, ali i publika na društvenim mrežama, smatraju da Pavlovićeva ponižava svoju izabranicu. Ona je prvo odbijala da uđe u zvaniču vezu sa njom i proglasi je svojom devojkom, iako je Anđela molila i napinjala da dođe do toga, ali je Bojana odbijala, jer kako kaže, imala je partnerku koja je trebala da je sačeka po izlasku iz rijalitija. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anđela Šparavalo Elita

Međutim, to nije sve, Bojana je i sinoć ponizila Anđelu kad je pred svima rekla da u nju nije zaljubljena i da nema preterane emocije, što je mnoge šokiralo, jer stanovnici imanja u Šimanovcima smatraju da je Pavlovićeva mnogo zaljubljenija, dok u Anđelina osećanja sumnjaju zbog svega što je iznela o svojoj prodoci, za šta oni iz spoljnog sveta tvrde da je laž. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading