NAPADNUTA SUPRUGA LEPOG MIĆE: Karambol u "Eliti", pevač u crvenom: ČEKA TE GROB!

Autor:

Zadruga

06.01.2024

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojana Pavlović ušla u žestok klinč sa Lepim Mićom, pa mu udarila na ženu Snežanu i izrekla gnusne uvrede!

NAPADNUTA SUPRUGA LEPOG MIĆE: Karambol u "Eliti", pevač u crvenom: ČEKA TE GROB!

Foto: printscreen/RTVPink

Sinoć je u “Eliti” bio organizovan specijalan zadatak, povodom kog su medju takmičare u Belu kuću ušli voditelji Milan Milošević i Ana Radulović. Stanari imanja u Šimanovcima su morali da pogode pesme koje je puštao Veliki šef, a pobedu je odneo Milanov tim.

Nakon toga počela je “Igra istine” koja je napravila opštu pometnju u Beloj kući i žestoko podigla tenziju.

U jednom trenutku izbio je žestoke svađe između Bojane Pavlović i Lepog Miće, koji su se najstrašnije vređali i psovali, a ona je odlučila da pomeri granice sukoba i napadne njegovu suprugu Snežanu.

- Ja ću da ti k*ram Snežanu posle 10 godina konačno neko da te dohvati, ajde homofobu oladi, nikad nećeš biti pobednik, imaš pocepanu odeću klošaru. Čeka te grob još malo - govorila je Bojana.

J*aće ti Munja devojku, nadrljala si, dr*ljo dođi da ga pipneš malo, ajde, j*bem li ti majku - dodao je Mića.

Inače, ceo do celog haosa došlo je zbog odnosa Bojane i Anđele Šparavalo. Iako je Anđela imala posetu roditelja u kojoj su najstrašnije vređali Bojanu i rekli da će je se odreći ako ne prekine svaki kontakt sa njom, ona je noćas jasno dala do znanja da je u životu zanima samo odnos sa Pavlovićevom i nijedno drugo mišljenje. 

- Ne treba mi nikakva zaštita, uopšte me ne zanima da li će neko da me podrži ili neće, mene zanima samo moja devojka - rekla je Anđela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading