ŠOK DOKAZ: Ovo će totalno uništiti Maju, Stanislav je bio LUD za Aleksandrom Nikolić!

Autor:

Zadruga

30.04.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako ovo stigne do učesnika Elite nastaće haos!

ŠOK DOKAZ: Ovo će totalno uništiti Maju, Stanislav je bio LUD za Aleksandrom Nikolić!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav Krofak, poznatiji kao učesnik popularnog rijalitija "Elite", izazvao je pažnju javnosti kada je primećeno da aktivno lajkuje slike bivše rijaliti učesnice, Aleksandre Nikolić, na Instagramu. Aleks je učestovala u nekoliko sezone rijaltiija, a poslednji put je iz šeste sezone izašla kao pobednica. 

Republika

Foto: instagram.com

Stanislav lajkovao sliku Aleksandri Nikolić

Mnogima ovo ne bi zapalo za oko, da ona nije trenutna devojka Filipa Cara, sa kojim je nedavno dobila dete, a on dečko Maje Marinković. Marinkovićeva bi verovatno poludela kad bi saznala šta je Krofak radio ranijih godina, pogotovo jer joj je Aleksandra najveća rivalka već godinama, a Car ljubav koju nikad nije prebolela. Veliki deo publike interesuje šta bi Maja rekla kad bi znala da je njen parter merkao njene bivše cimerke po društvenim mrežama. 

Republika

Foto: ATAImages

Maja Marinković i Aleksandra Nikolić

Aleks nije jedina devojka iz rijalitija na koju je Stanislav bacio oko, a on je i Milici Veselinović ostavio lajkove na nekoliko slika. 

Inače, Milica Veselinović je bila u vezi sa Mensurom Ajdarpašićem, sa kojim se Miona Jovanović, nekadašnja izabranica Krofaka, viđala, a mnogi sumnjaju da su bili mnogo više od prijatelja.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Stanislav lajkovao slike Milici Veselinović

Dakle, Stanislav Krofak je izazvao dosta pažnje javnosti kada je primećeno da lajkuje slike bivše zadrugarke Milice Veselinović na Instagramu. Ova neočekivana situacija je izazvala brojne reakcije i spekulacije među fanovima, a ostaje da vidimo da li će se pojaviti neki dodatni detalji koji bi rasvetlili prirodu njihovog odnosa.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading