PRECRTALA JEDINOG ČLANA PORODICE ZBOG NJE: Bojana Pavlović se slomila na komade, kroz suze progovorila o DEVOJCI koja je čeka!

Autor:

Zadruga

08.12.2023

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Šparavalo ne odustaje, na sve načine pokušava da obrlati Bojanu da uđu u vezu!

PRECRTALA JEDINOG ČLANA PORODICE ZBOG NJE: Bojana Pavlović se slomila na komade, kroz suze progovorila o DEVOJCI koja je čeka!

Foto: TV Pink/printscreen

Bojana Pavlović i Anđela Šparavalo od samog početka rijalitija "Elita" imaju jako prisan odnos, koji je privlačio pažnju javnosti, ali i njihovih cimera. Iako Anđela nije želela da prizna da se između njih dešava bilo šta više od prijateljstva, dok je Bojana govorila da u spoljnom svetu ima devojku, na kraju su ipak prešle granicu i desile su se konkretne intimne stvari. 

Međutim, kad je Anđela sve priznala, Bojana je rekla kako je samo želela da dokaže neke stvari i kako sa njom ne želi da bude u vezi, što je izazvalo burne komentare za crnim stolom. Tokom sinoćne emisije mnogo se polemisalo o njihovom odnosu, a u jednom trenutku Anđela i Jovana su izašle u dvorište Bele kuće, gde je Pavlovićeva počela da plače i viče iz sveg glasa, nakon čega je usledilo priznanje da je zbog devojke koju ima zapostavila sestru, koja joj je jedina porodica. 

- Ja ne znam šta se dešava sa tom devojkom napolju i kako je ona, je l' ti razumeš? Ja se sve vreme suzdržavam da ne puknem, ne mogu da radim na silu neke stvari. Kontam da si klinka, ali nisi retardirana. Ja sa sestrama svojim ne pričam zbog toga, bila sam između sestara i nje, izabrala sam nju. Ta devojka je bila moja porodica, ne krivim tebe, nego sebe - zaplakala je Bojana, a Anđela je pokušavala da joj pokaže razumevanje u ulije poverenje da sa njom želi ozbiljan odnos i da je ne gleda kao prolaznu stanicu u životu:

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Bojana Pavlović i Anđela Šparavalo

Ja to sve kontam, meni je sve to jasno. Ja tebe ne gledam kao sprdnju -  poručila je Anđela Šparavalo, a onda je Bojana nastavila:

- Je l' kapiraš da ja nešto ne mogu?! Nisam kao ovi ljudi ovde, ti si to videla, ja nisam takva! Stala sam uz tebe jer mi je to nepravda što napadaju slabije od sebe, jer sam to i doživela, sama sam se borila protiv svih. Nisam stala na tvoju stranu da bih bila sa tobom, nisam te gledala tako - urlala je Bojana.

Međutim, Anđelu nije zanimlo to što je Bojana govorila i nastavila je da je uverava da njih dve sada treba da budu u vezi, zbog granice koje su prešle u odnosu. 

- Nisi me gledala tako, ali si to uradila, fizički jesi! Ne možeš da prihvatiš u svojoj glavi da sam ti se svidela - govorila je Anđela, dok je Bojana plakala. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading