PROCURILA INFORMACIJA O KARIĆEVOM ULASKU U ELITU: Stefan će imati ključnu ulogu u rijalitiju!

Autor:

Zadruga

05.02.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osvanuli su novi detalji o ulasku Stefana Karića u Elitu.

PROCURILA INFORMACIJA O KARIĆEVOM ULASKU U ELITU: Stefan će imati ključnu ulogu u rijalitiju!

Foto: ATAImages

Bivši učesnik rijalitija "Zadruga", Stefan Karić, aktivno učestvuje na društvenim mrežama, gde često igra mečeve na Tiktoku sa ostalim bivšim učesnicima rijalitija. Njihova interakcija na ovoj platformi privlači pažnju gledalaca, a posebno je zanimljivo kada komentarišu dešavanja u Beloj kući. Rezultat njihovog angažmana na Tiktoku je i česta nagrada i slanje poklona od strane njihovih obožavalaca, koje kasnije mogu da unovče.

Stefanov otac, Osman Karić, nedavno je podelio snimak sa jednog od ovih mečeva na svom Instagram profilu, uz komentar koji je uzburkao društvene mreže. Njegova poruka je navela mnoge da posumnjaju da bi Stefan uskoro mogao ući u rijaliti "Elita" kako bi osvetio svoju drugaricu Jovanu Tomić Matoru. Komentar je izazvao spekulacije da bi Stefan mogao imati tajni plan za svoj potencijalni boravak u rijalitiju, posebno u vezi sa Anđelom Rankovićem i Anitom Stanojlović.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anita Stanojlović, Jovana Tomić Matora i Stefan Karić

 

Mesecima se već spekuliše o potencijalnom ulasku Stefana Karića u rijaliti "Elita", što je izazvalo veliko interesovanje njegovih fanova. Iako su se najave za njegov ulazak pojavljivale na društvenim mrežama, produkcija za sada nije potvrdila ovu informaciju. Uprkos tome, očekivanja publike su velika, te se sa nestrpljenjem očekuje eventualno potvrđivanje Stefana kao učesnika ovog rijalitija.

Stefan Karić, bivši zadrugar, nastavlja da intrigira javnost svojim aktivnostima na društvenim mrežama, a spekulacije o njegovom mogućem ulasku u rijaliti "Elita" dodatno podgrejavaju interesovanje javnosti. Sve oči su uprte ka potencijalnom učešću Stefana u novoj sezoni rijalitija, dok se njegovi fanovi i dalje nadaju da će se ova informacija uskoro potvrditi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Cile

06.02.2024 08:56

Jel i tata ulazi sa njim