KARIĆ USNIMLJEN SA ŽENOM NENADA ALEKSIĆA ŠA: Ovaj spoj niko nije mogao ni da sanja! (FOTO)

Autor:

Zadruga

04.02.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper žestoko ponižen!

KARIĆ USNIMLJEN SA ŽENOM NENADA ALEKSIĆA ŠA: Ovaj spoj niko nije mogao ni da sanja! (FOTO)

Foto: youtube.com/Pink, ataimages

Bivši zadrugar Stefan Karić aktivirao se na društvenim mrežama i jako često se uključi u uživo prenos na platformi TikTok. On se tamo sastane sa pojedinim bivšim cimerima iz rijalitija "Zadruga", kako bi igrali mečeve, zarađivali i komentarisali situacije. 

Međutim, večeras se on snimao sa još uvek zakonitom suprugom Nenada Aleksića Ša, Vanjom Ignjatović, što je na svom Instagram profilu odmah podelio njegov otac, Osman Karić

Osman je snimio trenutak kad im je neko u komentarima napisao da njih dvoje jako liče, a on je uz to dodao tekst u svom stilu i direktno isprozivao Nenada Aleksića Ša. 

- Kao minus i plus, kao Amer i Rus. Blizanici ste isti, kao manekeni, što hodate po pisti. U duši ste čisti, vi ste stvarno isti. Joj... Šta će reći Ša-šavi - napisao je Osman uz snimak koji je podelio na svom zvaničnom Instagram profilu. 

Republika

Foto: Instagram.com

Stefan Karić i Vanja Ignjatović drže lajv na TikToku

Poznato je da Ša jako loše podnosi kritike, pa sigurno ni ovu Osmanovu šalu ne bi mogao da shvati. Reper u ovakvim situacijama uvek napravio haos, pa se pretpostavlja da bi izneo niz prozivki kad bi do njega u "Eliti" stigao ovaj komentar, a i snimak Vanje i Stefana. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša plače

Inače, Ša i Vanja uskoro treba oper da se sastanu na sudu, jer se ona prethodnog puta nije pojavila, a ostaje da vidimo da li će doći do razvoda braka i haosa koji je ona najavila u jednom od svojih obraćanja na mreći TikTok. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading