SVAKOG JE JAHALA: Filip Car urnisao Maju i njenog oca Takija, nastavlja se RAT!

Autor:

Zadruga

16.02.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog ovih reči nastao bi haos u Eliti!

SVAKOG JE JAHALA: Filip Car urnisao Maju i njenog oca Takija, nastavlja se RAT!

Foto: ST/Dragan Kadić, printscreen/RTVPink, Instagram.com/filip_car_capo_ck

Nakon što je Radomir Marinković Taki javno prozvao Filipa Cara kao ološ iz Crkvenice, Car je odlučio da se oglasio i žestoko uzvratio udarac bivšem tastu. Car je istakao kako smatra da je Taki lažni Hju Hefner, aludirajući na Takijeve provokativne fotografije sa ženama koje često objavljuje na svom profilu na društvenoj mreži Instagram.

Car je u svom oglašavanju takođe isprozivao i svoju bivšu devojku Maju Marinković, a zbog reči koje je upotrebio Maja bi verovatno poludela i započela novi rat, kad bi znala da je ovo izjavio za nju i njenog oca. 

Republika

Foto: ATA Images

Taki Marinković i Filip Car

- Ma šta da komentiram tu dvorsku ludu , simpatičan je klaun hahah. Hju Hefner iz mahale i njegova Dženifer što je svakog jahala - odbrusio je za Pink.rs bivši zčesnik "Zadruge" Filip Car.

Marinković će nedavno oglasio za pomenutu portal gde je brutalno prozvao ćerkinog bivšeg dečka Filipa, za kog ona priča da ga i dalje voli i otvorenosvima pokazuje da bi se pomirila sa njim kad bi joj on dao priliku za novu šansu. 

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić, ATAImages

Taki Marinković i Filip Car

- Taj Ološ iz Crkvenice koji se plaši mačke joj je prišao nakon njenog ljubavnog brodoloma sa Janjušem. Maja je tad bila povređena i zaljubila se u tog ološa. Kakva mu je žena? Šta će za nju da kaže, a to priča za Maju. Sve najgore mislim o njemu, neću da mu dajem na značaju nije vredan ni ime da mu spomenem - poručio je Taki Marinković.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading