MENSUR NAPUŠTA ELITU: Otkriven tajni DOGOVOR sa produkcijom?! ŠOK! (FOTO)

Autor:

Zadruga

05.02.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osvanula šok informacija za Ajdarpašićev dalji tok u rijalitiju!

MENSUR NAPUŠTA ELITU: Otkriven tajni DOGOVOR sa produkcijom?! ŠOK! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Učešće Mensura Ajdarpašića u rijaliti šou-programu "Elita" izaziva kontroverze i zbunjuje vernu publiku. Dok je Ajdarpašić u prethodnim sezonama bio jedan od najzapaženijih učesnika, u tekućoj sezoni se primećuje da većinu vremena provodi ćuteći i neaktivno. Ovo je izazvalo pometnju među pratiocima rijalitija, a posebno je intrigantan status jedne Instagram stranice koja tvrdi da će zgodni Crnogorac uskoro napustiti imanje u Šimanovcima.

Naime, kako se navodi, Ajdarpašić se po svemu sudeći izaći iz "Elite" 1. marta, a društvene mreže su se ubrzo nakon toga usijale od komentara. Mnogi su izrazili sumnju u verodostojnost ove informacije, dok su drugi spekulisali da je Mensur možda unapred dogovorio datum svog izlaska. Ova situacija je dodatno podgrejala interesovanje publike za Ajdarpašićev dalji tok u rijalitiju.

Republika

Foto: printscreen

Mensur Ajdarpašić navodno napušta Elitu 1. marta

Inače, Mensur je ove nedelje proglašen za vođu, nakon  što je bivša učesnica "Elite", Vivien Kurtović, napustila rijaliti odlukom gledaoca zbog najmanjeg procenta glasova.

Mensurito, moj si favorit, vođa - napisala je izbačena učenica, na iznenađenje mnogih. 

Podsećanja radi, prema rezultatima jedne ankete u kojoj se biralo ko će odneti pobedu u aktuelnoj sezoni Pinkovog rijalitija, prvo mesto zauzeo je upravo Mensur Ajdarpašić. To je izazvalo burne reakcije među fanovima rijalitija, s obzirom na činjenicu da ove sezone zavodnik iz Crne Gore gotovo i da nema nikakvu priču u "Eliti", te retko kad i komentariše neku temu ili dešavanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading