OVO JE PRAVO LICE ANELI AHMIĆ: Brutalno urnisana, od ovoga se neće LAKO OPORAVITI!

Autor:

Zadruga

29.01.2024

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uroš Stanić napljuvao bivšu prijateljicu u programu uživo!

OVO JE PRAVO LICE ANELI AHMIĆ: Brutalno urnisana, od ovoga se neće LAKO OPORAVITI!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnici rijalitija "Elita" su se našli za velikim stolom i dobili zadatak da identifikuju i opišu osobe koje smatraju ciničnim. U toku ovog glasanja, Uroš Stanić je iznenadio mnoge svojim izborom i izjavama. Sa osmehom, Uroš je prvo pozdravio gledaoce i svoju mamu, a onda pred svima urnisao Aneli Ahmić

- Dobar dan svim gledaocima, pozdraviću i moju mamu i sve moje branše medicine - sa smeškom rekao je Uroš.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Uroš Stanić Elita

- E ovako, što se tiče ciničnih osoba, naravno i ovaj put sam hteo da spustim lopatu isključivo zbog Janjuša, ali izgleda da ne vredi. Ta osoba mi ne silazi sa kičme poslednja tri meseca, naravno to je Aneli. Ispala je jako cinična, iako je jako sebična i samoživa osoba - počeo je sa odgovaranjem na izazov Uroš, a onda nastavio:

- Pored svega izdajica, samoživa, manipulator veliki. Tako da, završio sam sa tobom, zamolio bih te da mi se više ne obraćaš. Uspela si u nameri, razdvojila si mene i Janjuša, svaka čast - završio je Uroš. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Uroš Stanić Elita

Inače, Uroš već danima ratuje sa Aneli, pogotovo jer je smatra krivom što se Marko Janjušević Janjuš udaljio od njega i više ne provode zajedno vreme, što je Staniću jako teško pala, pa je tokom prethodne noći plakao, jecao i pokušavao da pobegne iz rijalitija, ali su njegovi cimeri uspeli da razgovaraju sa njim i smire ga. 

Aneli ne podnosi dobro Uroševe komentare i svakog puta napravi haos kad je on napadne, a na kraju se uvek umeša i Janjuš, zbog čega dođe do velike rasprave.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

30.01.2024 05:40

UROŠE...SPASI MATOROG I OTRCANOG JANJUŠA OD OVE PREVARANTKINJE I FOLERKE