LICE MONSTRUMA! Janjuš izgovorio NAJODVRATNIJE reči za Uroša, snimak koji kruži internetom će vas NAJEŽITI! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

23.01.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš pokazao napokon pravo lice.

LICE MONSTRUMA! Janjuš izgovorio NAJODVRATNIJE reči za Uroša, snimak koji kruži internetom će vas NAJEŽITI! (VIDEO)

Foto: TV Pink/printscreen

Tokom dana Marko Janjušević Janjuš izneo je niz uvreda na račun Uroša Stanića, kom je dok se nije pomirio sa Aneli Ahmić, glumio starijeg brata, oca, staratelja... Međutim, kako se pomirio sa Aneli, Uroš mu očigledno više ne treba, te je odlučio da pokaže pravo lice i da se razotkrije da je sve vreme bio samo trik da dođe do srca publike. 

U razgovoru sa Aneli Ahmić Janjuš joj je zabranio da se druži sa Urošem, a potom počeo da ga ponižava, govoreći da hvata gledaoce na patetiku, a snimak je postao munjevitom brzinom viralan na društvenim mrežama i mnogi su razočarani u bivšeg košarkaša. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš Elita 7

 

- Razmišljam u toku s*ksa da li će uleteti budala... Još mi visi ona kamera, u oko mi ušla... Samo mu nemoj odgovarati, kažem ti! Nemoj mu nikako prilaziti! Ko da se druži? Stani da ti objasnim, je l' vidiš šta radi? Tako je kvaran, g*vno malo! Ne možeš da veruješ koliko je kvaran! Ona me rastavila od njega, bulji u mene ko u dvorsku ludu... Može da mu id*ka k*tu, kao kučetu! Zna taj svaki trenutak! Nije taj nimalo glup, ima tako tih degenerika napolju koji ga sažaveljaju - psovao je Janjušević pred Aneli. 

Detaljnije možete pogledati u nastavku teksta:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samoposmatramo1

 

Komentari su se nizali na društvenim mrežama, ljudi su razočarani u Janjuša i njegovo ponašanje:

- "Ovo je pravo lice, lice monstruma, koji glumi da je ono što nije, ali nije dugo izdržao" - bili su neki od komentara ispod viralnog snimak. 

Foto: TV Pink/printscreen

Marko Janjušević Janjuš i Uroš Stanić

 

Podsetimo, Janjuševiću ovo nije prva ispala kada je Uroš u pitanju, jer po povratku na imanje u Šimanovcima, doneo je stvari, te je predstavio da između ostalog je i on učestvovao u kupovini garderobe. Međutim, samo par dana kasnije Jelena Batos, bivša zadrugarka raskrinkala je njegove laži i otkrila da on nije učestvovao u toj akciji za Uroša, zbog čega je dodatno navukao gnev na sebe. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

23.01.2024 19:19

Neradnik, može "konju rep da izvuče"! Otkud je on za televiziju - šta OD NJEGA bilo ko može naučiti !? Po "faci" mu se vidi da je kvaran (k'o kvaran zub). Bože, Ena, spašavaj se ; nikakvog obzira ne treba da imaš... Nikada se on NEĆE opameti, ni u 90 kad bi doživeo... I Maja Marinković je 100% pametnija ( iako je majka ostavila - bila bi ona super da je majka nije ostavila) !

Mixino r.

23.01.2024 19:31

Odvratni kromanjonac, nesposoban za život, kockar, alkoholičar, bludnik, lažov, ništa i nikoga ne voli i ne poštuje, sve mu brzo dosadi, samo da on ima use, nase, podase... To je kvarni Janjuš, fejker i najpokvarenija osoba u rijalitiju. Zato mu se i dešava sve najgore.

Odgovori 12 1
Trsha

23.01.2024 19:42

Konjuse sram te bilo i tebe i tu tvoju mahalusu!!! Kada si se vratio, hvalio si se milionskim pregledima na Tik-Toku,...Mali je ste tezak i naporan, nije on jadan kriv sto mu se detinjstvo pretvorilo u pakao, mlad je ima nade jos za njega, a za tebe Janjuse bogami tesko. Mnogo si los covek i to stoji, da ti nije Urosa nebi te bilo nigde ni tebe ni te Mahaluse!!!

Odgovori 12 2
Realno

23.01.2024 19:49

Bez njega rijaliti je predosadan.Miljanine,Zoline,Janjuseve svadje daju rijalitiju dinamiku.Oni se svadjaju djecije za razliku od Kume cije su rijeci i postupci kao u bezosjecajnog vojnika .Meni Zola,Miljana,Janjus cine srce rijalitija

Odgovori 2 12