ANELI JE PRLJAVUŠA, LUDI JER JE JANJUŠ NE PRIMEĆUJE! Maja osula paljbu po Ahmićki, pa je nazvala NAJVEĆIM FOLIRANTOM u rijalitiju!

Autor:

Zadruga

16.01.2024

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne mogu da verujem da žena sve vreme gleda kako da dođe do kadra. Zalepila se za Janjuša i opterećuje ga nekim nebitnim stvarima!

ANELI JE PRLJAVUŠA, LUDI JER JE JANJUŠ NE PRIMEĆUJE! Maja osula paljbu po Ahmićki, pa je nazvala NAJVEĆIM FOLIRANTOM u rijalitiju!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković se u spavaćoj sobi osamila sa Markom Đedovićem, pa je cimerku Aneli Ahmić nazvala folirantom, kao i da joj je Marko Janjušević Janjuš bitan samo zbog rijalitija, te i da od njega samo gleda da izvuče korist. Starleta kaže da Aneli namerno drami po imanju jer je Marko ne primećuje, što je i normalno, s obzirom na to da tuguje zbog gubitka brata Mihaila Janjuševića.

Foto: TV Pink/printscreen/društvene mreže

Maja Marinković i Marko Đedović

 

- Marko, meni je Aneli jadna prljavuša! Ne mogu da verujem da žena sve vreme gleda kako da dođe do kadra. Zalepila se za Janjuša i opterećuje ga nekim nebitnim stvarima, a dečko ne zna gde je on bola. Mislim da je u velikim mukama, da tuguje i da je ona poslednje što mu treba. Samo ga nervira! Jadna je i velika je folirantkinja - rekla je Marinkovićka, a Đedović se nadovezao:

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli Ahmić

 

- Mnogo toga bih rekao, ali se suzdržavam! Mene znate, ja kad poludim tu nema nazad, a uvek pričam realno i kako jeste! Aneli nije svesna da će gledaoci da je zamrze zbog svega što radi. Čoveka treba da pusti na miru, ne vidi da je preterala i da ga davi. Kome treba da mu neko u ovoj situaciji stoji za vratom. Žena nema osećaj, bitno joj je samo da gura svoju priču. Janjuš je pametan i drago mi je što je ne vidi maltene!

Inače, Janjušević je juče tokom emisije rekao da ga Ahmićka ne zanima, a sve nakon što je uhvatio u laži i nazvao manipulatorom. Njega su u svemu cimeri podržali, jer je poslednje što mu sada nakon tragedije koja ga je zadesila treba da se oko devojke nervira. 

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
MajaMaja

16.01.2024 11:25

Јаој људи моји! Шта смо дочекали да Маја прича о нечијем понашању. Сетимо се њене саможивости и њеног понашања у ранијим Задругама. Није било ништа брига. Жао ми је девојке. Није баш у винклу.

Melanija

16.01.2024 11:46

Odmah stara Maja. Optužuje druge za ono šta ona radi. Presto pedeset pet puta je pila vodu, pušila cigaru i jurila Milana. Sedam godina "Rada" u realitiju je od nje napravila profesionalni koja juri kadar čak sto puta više od Miljane npr. Taki joj je uneo informacije i bračni par Marinković pa je od tada u crnini, plače i povraće. I mama Ahmić je šiframa pomenula Janjuša ali glupača nije shvatila. Šteta što podavalska "Brđanka" iz Belog Potoka ne može da prebaci Aneli iz centra Sarajeva i Splta da je "Brđanka" koja je došla u Beograd da se promoviše.