ZATIŠJE PRED BURU U ELITI: Na par minuta zavladao MIR, učesnici još nisu saznali da im se OVO SPREMA!

Autor:

Zadruga

07.01.2024

00:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičari "Elite" čestitali jedni drugima najradosniji hrišćanski praznik!

ZATIŠJE PRED BURU U ELITI: Na par minuta zavladao MIR, učesnici još nisu saznali da im se OVO SPREMA!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Pravoslavni vernici, kao i hrišćani koji poštuju julijanski kalendar, danas slave Božić, najradnosniji hrišćanski praznik. Tačno u ponoć, u rijalitiju "Elita" zavladao je mir.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Mir u "Eliti"

Takmičari popularnog rijalitija prilazili su jedni drugima i čestitali ovaj praznik. Među prvima se sa cimerima izljubila Milena Kačavenda, kojoj su Božić čestitale i Jovana Tomić Matora i Maja Marinković, koje su se zatekle u vešernici. Svojim cimerkama je Božić čestitala i Aneli Ahmić.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Takmičari "Elite" čestitaju jedni drugima Božić

Podsetimo, večeras se u "Eliti" održavaju nominacije. Takmičari će birati između Anite Stanojlović i Anđela Rankovića, potrčaka vođe Marka Đedovića.

Naime, juče se na televiziji Pink pojavilo obaveštenje da će biti održane "Nominacije" što znači da će Anđelo i Anita morati da se suoče sa mišljenjem svih svojih cimera i da će onda jedno od njih dvoje prenoćiti u sobi za izolaciju sa takmičarem koji bude imao najmanju podršku publike. Večeras bi po planu trebalo da bude izbacivanje, kog nije bilo nekoliko prethodnih nedelja zbog raznih takmičara koji su diskvalifikovani i praznika koji su pali na taj dan.  

Inače, iako su nakon prve nedelje isto bile održane "Nominacije" produkacija je odlučila da ih vrati u izolaciju, pa postoji mogućnost da će se to desiti i danas jer neće biti izbacivanja na Božić, kao što nije bilo ni prethodnih sezona.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading