"OMRSILI SE" NA BADNJE VEČE: Matora, Kačavenda i Đedović OCRNILI Anitinu majku, pa prešli na GADOSTI Anđele i Zvezdana!

Autor:

Zadruga

06.01.2024

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičari "Elite" urnisali Anitinu majku, pa prešli na kontroverzni bivši par iz "Zadruge 6"!

"OMRSILI SE" NA BADNJE VEČE: Matora, Kačavenda i Đedović OCRNILI Anitinu majku, pa prešli na GADOSTI Anđele i Zvezdana!

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić, TV Pink/printscreen, ST/Nikola Mutic

Mirno Badnje veče u "Eliti" prekinuli su Jovana Tomić Matora, Milena Kačavenda i Marko Đedović, koji su u holu hotela "Zadruga" žestoko opleli po Angelini, majci Anite Stanojlović, a dotakli su se i Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića.

- Stvarno mi je rekao Mića šta će mi se destiti, kao da je znao. Sklonio me sa strane i rekao da ima papir, da samo hoće da dođe u Beograd i to - rekla je Matora.

- Ma šta da komentarišemo, samo ti je dovoljno da gledaš posete roditelja - dodala je Kačavenda.

- Zamisli uđe majka ženskog deteta i kaže da podržava se*s u bilo kom obliku na televiziji. Da se brišeš vlažnim maramicama, da gleda ceo narod i da bacaš sa strane - nadovezao se Marko.

- Prvi klip prošle godine koji je izašao je se*s Anđele i Zvezdana. Ona izlazi iz izolacije nakon se**a, pušila mu je đ**u, ne znam kako pristojnije da kažem, pljune i obriše se kao da smo jeli pečenje za Prvi maj - rekla je Milena.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Trač-partija u hotelu "Zadruga"

- Zato je ova pitala da li je oprala zubiće. A ono što su pričali za fetiše... - nastavio je Đedović.

- Mirisala mu je prdež i noge, on podrigne ona miriše i kaže: "Ajde još jednom" - nastavila je Kačavenda.

- Naljutila se jednom što je prdnuo, nije je zvao da miriše - rekao je Marko.

- A Ana kad je ušla, pitala je da li je oprala zube. Posle dolazi Anđela kod mene na intervju i ja je pitam za to, da li je razumela zašto je to pitala i ona kaže da je mlada i da je shvatila da zbog toga treba da pere zube. Posle mi je priznala da su njih dvoje bili u vezi mesec dana pre nego što su ozvaničili. Broj tri je bio znak da žele troje dece, a bungiši su bili bungalovi. Pakao -priznao je Đedović.

- Anitina majka kao čestita žena dolazi iz njive i onda kaže da podržava se*s, ali samo u vezi, daje Anđelu do znanja da se izjasni da uđe u vezu. I to je kao u redu, a što imam maloletno dete kod kuće i što će te klipove gledati za tri godine kada krene u školu... - rekla je Milena.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Matora, Kačavenda i Đedović

- Prošle goodine su Matoroj je**li majku kako skrnavi jednu majku - rekao je Marko.

- Znaš li šta je to bilo, osudili me najstrašnije, kao radim to samo kada sam pijana. Skrnavim jednu majku. A Anita, kada je bila ta poslednja svađa oko para, naljutila se na nju pošto baba renovira neke dve kuće u selu, a Anitina majka iznajmljuje trosoban stan u Kruševcu, da ne bi morala da živi u selu - rekla je Matora.

- Neće u selo - rekla je Milena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Melanija

07.01.2024 09:49

Novi "Klozetari" ili "Baba Sere" su već postali institucija. Udobna sofa i grejalica pride za šta bivše "Baba Sere" Ana i Zorica nisu mogli ni da sanjaju. Sada vade iz naftalina Anđelu i komentariše Aninu (čitaj Mileninu) foru sa pranjem zubića. Pitala bih - da li je Milica kada je imala sličnu akciju sa Bilalom, ne samo da nije pljunula nego je lepo progutala, oblizala se i zasladila pralinom.