ANA I KAČAVENDA MORAJU SAME DA SE ČUPAJU: Šok oglašavanje, ovo bi napravilo HAOS u Beloj kući!

Autor:

Zadruga

05.01.2024

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Šašić nije štedela reči dok je komentarisala goruće teme u "Eliti"!

ANA I KAČAVENDA MORAJU SAME DA SE ČUPAJU: Šok oglašavanje, ovo bi napravilo HAOS u Beloj kući!

Foto: ST/Dragan Kadić

Ivana Šašić, poznata pevačica i učesnica rijaliti programa "Zadruga" nije štedela reči kada je reč o svojim bivšim cimerima. Osvrćući se na Nenada Aleksića Ša i njegov odnos sa Mionom Jovanović, ova pevačica nije krila svoje mišljenje o njihovom odnosu.

- Što se Ša tiče istorija se ponavlja, već viđeno. On ima taj problem da ga neko voli i potrebu da ga voli. Malo je posesivan u ljubavi. Ja sam ga zagrlila kada sam ušla i rekla sam mu da mu to ne pomaže, jer je on takav i biće tu svega i svačega - rekla je Ivana Šašić.

Republika

Foto: Instagram.com

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović

Pored toga, Ivana je takođe prokomentarisala i izbor svog prijatelja Anđela Rankovića, čije je emotivno interesovanje izazvalo pažnju u Beloj kući, kao i njegova ljubavna veza sa Anitom Stanojlović

Anđelo mnogo volim, on je baš, baš dobar dečko i mi smo jako dobri. Ni to ne može da traje. Zašto je ušao u tu priču ne zna. Sve u svemu videćemo - komentarisala je Ivana Šašić.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Anđelo Ranković i Anita Stanojlović

Nedavni sukob sa Milenom Kačavendom takođe je bio tema o kojoj je Ivana progovorila. Odbijajući bilo kakav vid komunikacije sa Milenom, Ivana je stavila do znanja da nema nameru da olako pređe preko nedavnih nesuglasica.

O Kačavendi nemam nikakvo mišljenje niti me zanima. Ja sam njoj rekla da sam ja Acina drugarica, a da ona sa svojom drugaricom treba da raspravi sve probleme. Niti me zanima Ana, niti Kačavenda. Nek se njih dve čupaju na kraju krajeva same, meni nijedna, ni druga nisu bitne, niti su mi drugarice. Očekivali su moje reakcije, ali mene njihov rijaliti ne zanima - poručila je za Pink.rs Ivana.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milena Kačavenda

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading