NEVEROVATNE SCENE U ELITI: Prizor kao iz bajke prekinula žestoka svađa Mione i Ša!

Autor:

Zadruga

01.01.2024

23:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukućani su uživali u iznenađenju Velikog šefa, a onda je nastao haos.

NEVEROVATNE SCENE U ELITI: Prizor kao iz bajke prekinula žestoka svađa Mione i Ša!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nije prošlo ni 24 časa kako smo zakoračili u 2024. godinu, a naše drage takmičare Elite očekuje još jedna luda žurka! Kako je i običaj, 1. januara se organizuje repriza Nove godine, a to će se desiti i u Beloj kući. Veliki šef rešio je da napravi pravo ludilo i zarugarima spremio neviđeno iznenađenje.

Naime, ukućani su sinoć u Eliti imali organizovanu proslavu povodom Nove godine, a danas je Veliki šef odlučio da dodatno obraduje učesnike, pa će im pripremiti i reprizu, uz sjajne izvođače, koji će atmosferu u Beloj kući dovesti do usijanja.

Već u 23h Veliki šef im je organizovao trubače i vatromet, koji su učesnici Elite posmatrali iz dvorišta, a iznova i iznova su se oduševljavali. Anita Stanojlović i Anđelo Ranković se nisu razdvajali, a ona je uživala u njegovom zagrljaju, dok su Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša nastavili svađu.

 

- Ne želim da idem sa tobom, želim da uživamo svi zajedno, da li ti je to jasno? - vikala je Miona na Ša.

Organizovana je luda žurka, u kojoj će ukućani uživati, baš kao i sinoć, a oni su se maksimalno potrudili da sve ispoštuju, pa su se skockali i "naoružali" dobrim raspoloženjem. Videćemo šta će se dešavati u nastavku noći i da li će dolaziti do nekih sukoba, a u ovom momentu takmičari Elite koriste svaki trenutak na imanju, da se dobro provedu i zabave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading