BIVŠE TV LICE ZADRUGE OTKRIVA TAJNE MIONE I ŠA: Pevačica skovala PLAN, reper u teškom psihičkom stanju!

Autor:

Zadruga

05.01.2024

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši voditelj emisije "Amnezija" razvezao jezik o Mioni i Ša!

BIVŠE TV LICE ZADRUGE OTKRIVA TAJNE MIONE I ŠA: Pevačica skovala PLAN, reper u teškom psihičkom stanju!

Foto: ATA Images

Bivši voditelj "Amnezije", Osman Karić, oglasio se nakon novog skandala Mione Jovanović i njenog oženjenog dečka, repera Nenada Aleksića Ša. Osman je dao svoj sud o njihovom odnosu, ali i predvideo kako će se situacija između njih dvoje odvijati.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Osman Karić

- Miona i Ša, to je veza bez budućnosti. Ako ste pratili rijaliti, a sigurno jeste, Miona je neko ko je prvi deo svog boravka u kući bio neprimetan. Sem njene, da kažem ženstvenosti i solidnog izgleda, nije pokazala mnogo. Bila je neprimetna, što su joj i "elitari" često govorili. Ša je neko ko je ušao kao zauzet u klimavom braku. Ušao je, kako kaže, da dokaže svojoj supruzi da će joj ostati veran, a ujedno zaraditi pare za njihovu budućnost. Stalno je govorio da je voli, nije dao reč za nju da se kaže, hteo je čak i da izađe ranije jer, tobože, ljubav prema ženi bila je jača od svega. Vreme je prolazilo, a Miona i Ša su bili sve bliži, gde su se izrodile i neke simpatije. Miona radi to svesno, svideo se njoj Ša, ali ništa sem toga, bio joj je dopadljiv, nešto novo što možda nije imala u prethodnoj vezi. Razmišlja i ulazi u vezu taktički, što bi se reklo sa predumišljajem samo radi opstanka u rijalitiju i jedna od bitnijih tema za crnim stolom - istakao je Osman, pa dodao:

Republika

Foto: E stockk

Miona i Ša

- Ša kao Ša, u svakoj vezi se ponaša identično, istim intenzitetom voli, ali i bolesno ponaša, ljubomoriše i guši vezu. Ša je O.K. čovek, ne mogu reći momak zbog godina koje ima, ali i te kako psihički nestabilan kada su ljubavne kombinacije u pitanju. Miona ne oseća ništa prema Ša, hladna je i bezbojna, ali će se voziti kroz rijaliti sve dok Ša toliko ne odlepi i napusti imanje. Mioni je Ša karta kroz rijaliti, dok se Ša bolesno zaljubio, kao i u svim predhodnim vezama koje smo mogli da vidimo, počevši od Tare, koja je bila njegov okidač, što se tiče tog nekog lošeg psihičkog stanja... - poručio je Osman za "Pink.rs".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading