VANJA UNIŠTILA ŠA JAVNO: Oglasila se nakon reperovog KARAMBOLA sa odbeglom ljubavnicom! (FOTO)

Autor:

Zadruga

05.01.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga Nenada Aleksića Ša se oglasila na društvenoj mreži Instagram nakon reperovog haosa sa Mionom!

VANJA UNIŠTILA ŠA JAVNO: Oglasila se nakon reperovog KARAMBOLA sa odbeglom ljubavnicom! (FOTO)

Foto: instagram.com/vanjaignj

Reper i takmičar "Elite" Nenad Aleksić Ša ponovo šokira publiku popularnog rijalitija. Naime, otkad je njegova ljubavnica, pevačica Miona Jovanović, videla svoje roditelje za Novu godinu, on nema mira. Tada su joj rekli da se skloni od Ša, a on svakodnevno pravi rusvaj po imanju u Šimanovcima.

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs, instagram.com/vanjaignj

Vanja i Nenad Aleksić

Nakon jednog takvog haosa, oglasila se njegova zvanična supruga Vanja Aleksić na društvenoj mreži Instagram. Ona je podelila jedan citat sa društvene mreže Iks (Tviter).

- Danas mi je rečeno: "Da taj čovek zna koliko bi pored tebe bio volje, odmah bi došao i nikad se ne bi pomakao ni metar od tebe!". I to je jedna velika istina, ljudi moji - glasio je tvit koji je Vanja podelila.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Rade Manojlović

Podsetimo, Ša je sinoć nakon emisije razlupao stvari po imanju i napravio haos zbog toga što mu Miona ne posvećuje dovoljno pažnje. Iako je delovalo da Ša neće prestati da histeriše i pravi haos, on je na kraju uspeo nekako da se obuzda i prekine da pravi karambol po dvorištu Bele kuće, a onda je odlučio da se skloni od svih i provede slobodno vreme sam sa sobom. 

U jednom trenutku Ša je ušao u toalet i priznao Mioni da je bio izveden iz "Elite", kako bi se primirio i da je sad spreman da normalno nastave odnos, ali ona još uvek nije bila smirena, pa ga je oterala od sebe vikajući.

- Ti si obećao da ti dam šansu, a ako napraviš sr*nje da te odj*bem. Dala sam šansu, šta radiš? Iskulirao si se, ja nisam. Samo izađi - vikala je Miona. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sukob Mione i Ša

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading