UPRAVO OBJAVLJENE NAJNOVIJE INFORMACIJE O CARU: Svi se pitaju šta mu se desilo, Aleksandra neće VEROVATI!

Autor:

Zadruga

05.01.2024

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car doneo šok odluku!

UPRAVO OBJAVLJENE NAJNOVIJE INFORMACIJE O CARU: Svi se pitaju šta mu se desilo, Aleksandra neće VEROVATI!

Foto: Pink

Filip Car, poznat kao bivši učesnik rijalitija “Zadruga”, nedavno je iznenadio javnost promenom svog imidža. Ovaj mladić, koji je stekao popularnost svojim učešćem u popularnom TV formatu, odlučio je da napravi veliki korak u transformaciji svog izgleda1.

Promena koju je Filip napravio bila je toliko drastična da su ga mnogi uporedili sa popularnim srpskim reperom Stefanom Đurićem, poznatijim kao Rasta. Rasta je jedan od najpoznatijih muzičara svoje generacije u Srbiji, poznat po tome što je popularizovao Auto-Tune efekat u zapadnom Balkanu.

Rasta je takođe poznat po svom jedinstvenom stilu koji kombinuje različite muzičke žanrove kao što su ritam i bluz, rege, hip hop, pop i folk. Njegove pesme često govore o marihuani, ljubavi i stanju u društvu, a veliki broj njegovih pesama je posvećen ženama.

 

Filip Car je, slično kao Rasta, odlučio da promeni svoj imidž i time privuče pažnju javnosti. Iako detalji o njegovoj transformaciji nisu potpuno jasni, jasno je da je Filip bio inspirisan Rastinim jedinstvenim stilom i imidžom.

Ova promena Filipovog imidža izazvala je veliku pažnju u medijima i među fanovima. Mnogi su komentarisali kako sada izgleda slično kao Rasta, dok su drugi hvalili njegovu hrabrost da napravi tako veliku promenu.

Bez obzira na različita mišljenja, jedno je sigurno - Filip Car je uspeo da privuče pažnju javnosti svojom drastičnom promenom imidža. Ostaje da se vidi kako će ova promena uticati na njegovu karijeru u budućnosti. Bez obzira na sve, Filip je pokazao da je spreman da preuzme rizik i da se ne boji da isproba nešto novo i drugačije. To je svakako osobina koja ga čini jedinstvenim i zanimljivim likom u svetu zabave.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading