FILIP CAR DIVLJA NAKON RASKIDA SA ALEKSANDROM: Evo šta se dešava u Crikvenici na današnji dan!

Autor:

Zadruga

25.12.2023

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car ne može da dođe sebi!

FILIP CAR DIVLJA NAKON RASKIDA SA ALEKSANDROM: Evo šta se dešava u Crikvenici na današnji dan!

Foto: ATA Images

Rijaliti učesnici Aleksandra Nikolić i Filip Car, koji uskoro postaju roditelji, suočavaju se sa izazovima u njihovom odnosu usled trenutne situacije. Tokom Aleksandrinih trudničkih dana, par je više puta prolazio kroz faze raskida i pomirenja, a nedavni događaji ukazuju na novi preokret.

Nakon što je Aleksandra obrisala zajedničke fotografije sa Filipom i otpratila ga sa Instagrama, Filip Car je javno izrazio svoje frustracije.

Foto: ST/Nikola Mutić/Dragan Kadić

Filip Car i Aleksandra Nikolić

 

- Ej pozdrav, hvala što se sekirate. Zamisli ti to, kako ona tako to obrisala i to sve (Aleks), nema, kad se naljuti, ne bira ni dan, ni datum! Skinite mi se kolektivno! - napisao je Filip za Alo, izazivajući pažnju javnosti i fanova.


Iako je juče demantovala Filipove navode i tvrdila da je sve u redu između njih, danas je Aleksandra imala potpuno drugačiju reakciju. Ova promena stavova dodatno je podgrejala spekulacije o stanju njihovog odnosa.

Foto: Instagram.com/filip_car_capo_ck

Filip Car i Aleksandra Nikolić raskinuli

 


Od samog početka, odnos između Aleksandre i Filipa bio je obeležen raskidima i pomirenjima, stvarajući kontinuiranu dramu koja intrigira javnost. Njihovi fanovi prate svaki korak ovog para, budući da su njihovi ljubavni izazovi postali predmet široke medijske pažnje.

Ova situacija sa Aleksandrom Nikolić i Filipom Carom nastavlja da intrigira javnost, dok se par suočava sa izazovima i promenama u njihovom odnosu. Dok se pripremaju za roditeljstvo, ostaje da se vidi kako će se njihova priča dalje razvijati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
ELENA

25.12.2023 14:57

FILIPE OTKACI JE VEC JEDNOM I CEPAJ SAM

Jeemzus

25.12.2023 15:54

Glava ko bundeva a noge ko u pileta haha jazavac obicni

Srdjan

02.01.2024 17:49

Ostavila ga jer joj je ukrao helanke i fotkao se u njima