PRVA FOTOGRAFIJA DETETA ALEKSANDRE I CARA: Nikolićeva ne može da obuzda suze, Filip van sebe od sreće!

Autor:

Zadruga

18.12.2023

22:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić je podelila fotografiju svoje devojčice, fanovi ne prestaju da komentarišu.

PRVA FOTOGRAFIJA DETETA ALEKSANDRE I CARA: Nikolićeva ne može da obuzda suze, Filip van sebe od sreće!

Foto: Instagram.com, ST/Nikola Mutić

Filip Car i Aleksandra Nikolić

Bivši zadrugar Filip Car danas je otišao sa svojom izabranicom Aleksandrom Nikolić kod ginekologa, kako bi proverili u kakvom je stanju njihova beba, koja će već sledeće godine stići na svet. Car nije mogao da sakrije nervozu pred Aleksandrin ginekološki pregled, što je i podelio sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram. 

Naime, Car je stajao u redu u ginekološkoj ordinaciji i čekao da se Nikolićeva pojavi. 

- Napetost pred ultrazvuk - napisao je Car u opisu fotografije koju je objavio na Instagram profilu. 

Car je stajao u redu, sve vreme držeći nervozno telefon u ruci i rešavajući obaveze.

Sada je Aleksandra podelila fotografiju svoje devojčice, a njen opis raznežio je brojne fanove i pratioce na Instagramu, koji su čestitali budućim roditeljima:

- Mala neće da se slika. Ostavite me na miru da spavam! Lepotice naša mala, jedva čekam da se upoznamo…Ne mogu da vam opišem koju sam sreću osetila svaki put kada sam bila na ultrazvuku.Danas sam videla njena stopala kojima stalno šutira mamu,mali prćasti nosić,male rukice,usta…Mislim da neću moći da zaspim od sreće ! - napisala je Aleksandra.

 

 

Aleksandra ističe da je zadovoljna svojim trenutnim stanjem i srećna što je trudna, dok Filip ističe da želi još dece, ali da razume da je važno da se Aleksandra oporavi nakon porođaja. Takođe, par se još uvek dvoumi oko imena za ćerkicu, s obzirom da im se sviđaju različita imena. Filip naglašava da im je važno da ime bude tradicionalno i kratko, te da će odluku o imenu doneti tek kada vide svoju ćerkicu po prvi put.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading