PRAVO U CENTAR! Nakon Vanja Aleksić, oglasio se i Mionin BIVŠI - jednom rečenicom rešio nevernu pevačicu i njenog oženjenog dečka!

Autor:

Zadruga

05.01.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanislav Krofak Pantera se oglasio nakon Vanje Aleksić!

PRAVO U CENTAR! Nakon Vanja Aleksić, oglasio se i Mionin BIVŠI - jednom rečenicom rešio nevernu pevačicu i njenog oženjenog dečka!

Foto: Republika

Miona i Stanislav

Odnos pevačice Mione Jovanović i repera Nenada Aleksića Ša nedeljama unazad je jedna od glavnih tema u rijalitiju "Elita", a ponovo se digla prašina oko njih dvoje od posete njenih roditelja za Novu godinu. Oni su je tad iskritikovali zbog afere sa oženjenim pevačem, a Miona je donela odluku da se udalji od njega.

Ša zbog toga svakodnevno doživljava nervne slomove, a sinoć je napravio haos i polupao pola imanja. Mionin bivši dečko, Stanislav Krofak Pantera, oglasio se nakon nove drame svoje nekadašnje devojke i kratko poručio da ga ona ne zanima više.

Republika

Foto: Republika

Stanislav i Miona pre njenog ulaska u "Elitu"

- Ne zanima me - poručio je Stanislav za "Pink.rs" kratko.

Podsetimo, Mionu je Stanislav dopratio do karantina, gde su izgledali zaljubljeno i srećno. U međuvremenu je ona krenula da flertuje sa Ša, a Krofak je odlučio da prekine svaki kontakt sa njom.

Inače, juče se putem društvene mreže Instagram oglasila Vanja Aleksić, još uvek zvanična supruga Nenada Aleksića Ša. Ona je podelila jedan citat sa društvene mreže Iks (Tviter).

- Danas mi je rečeno: "Da taj čovek zna koliko bi pored tebe bio volje, odmah bi došao i nikad se ne bi pomakao ni metar od tebe!". I to je jedna velika istina, ljudi moji - glasio je tvit koji je Vanja podelila.

Vanja i Ša se još uvek nisu zvanično razveli, a on je ušao u "Elitu" kako bi joj dokazao ljubav, kao i to da može da se popravi.

Republika

Foto: Instagram.com

Oglašavanje Vanje Aleksić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading