AU, KAKVO PONIŽENJE! Vuk Mob zadao Ša završni UDARAC - posle ovoga mu se SVI SMEJU! (FOTO)

Autor:

Zadruga

05.01.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper Vuk Mob javno ponizio svog kolegu!

AU, KAKVO PONIŽENJE! Vuk Mob zadao Ša završni UDARAC - posle ovoga mu se SVI SMEJU! (FOTO)

Foto: Pink, ATA Images

Nervni slomovi Nenada Aleskića Ša poslednjih nekoliko dana šokiraju domaću javnost. Naime, pevačica Miona Jovanović, reperova ljubavnica, promenila je ponašanje prema njemu otkad se videla sa roditeljima za Novu godinu. Ša je jedan takav nervni slom imao sinoć, kad je razlupao stvari po imanju i napravio haos zbog toga što mu Miona ne posvećuje dovoljno pažnje.

Republika

Foto: instagram.com

Nenad Aleksić Ša i Vuk Mob

Njegova situacija je do suza zasmejala repera i bivšeg zadrugara Vuka Moba, koji je slom svog kolege podelio na društvenoj mreži Instagram. Vuka je posebno zasmejalo što se Ša kune u brata da nije opsovao Mionu, a ona je tvrdila da jeste.

Republika

Foto: Instagram.com

Ša ima nervni slom zbog Mione

- Nisam, brata mi - napisao je Vuk i stavio šest emotikona koji plaču od smeha.

Republika

Foto: Instagram.com

Vuk Mob se javno podsmeva Ša

Podsetimo, Nenadov i Vukov sukob nastao je zbog toga što je Mob navodno bio intiman sa Tarom Simov. Ovo je svojevremeno bio jedan od glavnih razloga za sukobe Ša i Simove u rijalitiju "Zadruga", a reperi su se i kasnije međusobno prozivali.

Vuk je svojevremeno Ša isprozivao na društvenoj mreži Instagram, kad se gorenavedena informacija prvi put pojavila u javnosti.

- Slušam ovu komediju danima gde sam konstantno glavna tema iskompleksiranom idiotu od 40+ godina koji dok je bio vani niti me je pomenuo, ni kontaktirao (a mogao je), niti se potezala bilo kakva tema o meni, jer hvala Bogu, znamo kako bi se to završilo:

- Prvo, mene bi bilo sramota da odem na nacionalnu televiziju i paradiram kako mi je neko spavao sa devojkom (navodno) i to opevao. Drugo, ako je tebi vrhunac života sto sam ja spavao (navodno) sa tvojom devojkom, onda (emotikon pištolja) - napisao je tada Mob.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official/instagram.com/republika

Ša, Tara i Vuk Mob

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading