MIONINOG BIVŠEG OPTUŽILI DA JE SILOVATELJ I PEDOFIL: MMA borac se HITNO oglasio nakon SKANDALA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

23.12.2023

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iznete skandalozne optužbe na račun MMA borca iz Hrvatske, oglasio se na društvenim mrežama!

MIONINOG BIVŠEG OPTUŽILI DA JE SILOVATELJ I PEDOFIL: MMA borac se HITNO oglasio nakon SKANDALA! (FOTO)

Foto: Republika

Stanislav Krofak "Pantera", poznati MMA borac iz Hrvatske, izazvao je veliku pažnju u Beogradu kad se ispred karantinta za učesnike "Elite" pojavio sa svojom tadašnjom devojkom, pevačicom Mionom Jovanović. Stanislav je Mionu dovezao u besnoj mašini, a ona se u međuvremenu smuvala sa oženjenim reperom Nenadom Aleksićem Ša.

Republika

Foto: Republika

Stanislav i Miona ispred karantina za učesnike "Elite"

Stanislav je danas šokirao preko 13 hiljada osoba koje ga prate na društvenoj mreži Instagram. Naime, u njegovom gradu osvanulo je nekoliko skandaloznih grafita, na kojima piše "Stranislav Krofak silovatelj" i "Stanislav Krofak pedofil". On je sakupio nekoliko fotografija, napravio kolaž, podelio ga na svom Instagramu, te se obratio ljudima koji su ovo pisali:

- Dušmani, dosta je dečjih fora. Idemo malo ozbiljnije - napisao je Krofak i dodao emotikon koji plače od smeha.

Republika

Foto: Instagram.com/stanislav_pantera_krofak

Objava Stanislava Krofaka

Inače, Stanislav se oglasio nekoliko puta nakon spajanja Mione i Ša.

- Ovaj lik nije normalan, ja kad bih ušao on bi preskočio ogradu. I sa mnom je bila čudna, ali sam joj objasnio na početku kakav je stil mog života, ili ti paše ili ne. Sve je funkcionisalo, nismo se svađai ni blizu kao oni. Smešni su, sramote se. Da sam mislio ozbiljno sa njom ne bih je pustio da ide u Elitu, video sam njen način razmišljanja i stavove i to mi nije pasalo. Ljubomorisala je oko ženskih osoba sa kojima sam morao imati kontakt zbog posla. Telefon mi nije uzimala, to sam joj odmah na početku rekao da ne može - istakao je Stanislav za "Pink.rs" prošle nedelje, a pre dva dana je poručio da ga Miona više ne interesuje:

- Iskreno, ne pratim baš, ali ovo šta iskoči pogledam i ne verujem šta radi... Ali me ne zanima. Ma ne zanima me, ona je prošlost… - poručio je kratko Stanislav za "Pink.rs", koji se, podsećanja radi, svakodnevno nalazi na tapetu Jovanovićeve, koja spominje obećani sat marke roleks od 22.000 evra koji naposletku nije dobila od Krofaka.

Republika

Foto: RTV Pink, Antonio Ahel/ATAImages, Printscreen/https://www.youtube.com/@fightroom9794

Ša, Stanislav i Miona

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading