TARIN VERENIK ŠALJE ŠA NA TOBOGAN! Danilo javno ismevao repera, "čeka" ga van Elite!

Autor:

Zadruga

21.12.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tarin verenik je nastavio da proziva Nenada Aleksića Ša putem Instagrama, ovo će razbesneti repera.

TARIN VERENIK ŠALJE ŠA NA TOBOGAN! Danilo javno ismevao repera, "čeka" ga van Elite!

Foto: ST/Nemanja Pančić, ATAImages

Veza Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša poprilično je turbulentna, a njihov odnos neretko komentariše i njegova bivša izabranica, Tara Simov, ali i Tarin verenik, Danilo Raičević, što posebno privlači pažnju publike rijalitija.

- Al' je stari Šaki pukao. Dobio nogu od svih riba ikada s kojim je bio i poručuje im da ga "prebole". Hahahahahahahahaha - napisao je pre neki dan Danilo kratko i jasno, uz emotikone klovnca, kojim je po svemu sudeći hteo da opiše Ša.

Međutim, tu se nije zaustavljao, pa je nastavio da komentariše repera putem Instagram profila, te je usledio novi stori:

- Tobogan radi ponovo... Šakile - smejao se Danilo.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Danilo Raičević ismeva Ša

Da podsetimo, Tara Simov, već godinama privlači pažnju javnosti svojim učešćem u popularnom šou programu. Međutim, nedavno se oglasila na Instagram storiju sa brutalnom porukom za ljude koji uznemiravaju nju i njenu intimu. Ova odluka da zadrži svoj privatni život za sebe i svoje najbliže dodatno je pojačala interesovanje javnosti.

Tokom odgovaranja na pitanja svojih fanova, jedno od pitanja se odnosilo na njenog dečka Danila Raičević i spekulacije o njihovom odnosu. Pitanje je glasilo da li je istina da ju je Danilo ostavio, što je on navodno objavio na svom "storiju" pre nego što ga je obrisao. Tara je na ovo pitanje odgovorila odlučno, ističući da ne želi da govori o svom privatnom životu i da smatra da to nije potrebno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading