ŠA BEŽI IZ ELITE: Jezivi krici odzvanjaju imanjem, ponovo radi TOBOGAN!

Autor:

Zadruga

20.12.2023

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper zbog svađe sa 20 godina mlađom devojkom ponovo pravi haos!

ŠA BEŽI IZ ELITE: Jezivi krici odzvanjaju imanjem, ponovo radi TOBOGAN!

Foto: TV Pink/printscreen

Aktuelni takmičar rijalitija ,,Elita" Nenad Aleksić Ša doživeo je nervni slom zbog Mione Jovanović, njegove treće po redu javne ljubavnice iz ovog TV formata.

On je gore od besa zbog nove svađe sa njom i otrčao u ekonosmko dvorište kako bi pokušao da napusti "Elitu". Ovo nije prvi put da Nenad pravi ovakve drame i da u naletu besa manipulše sa svojim izabranicama i priča kako će da ode, ali sve to padne u vodu čim se pomire. 

- Hoćeš li da se skloniš i kreneš? - pitala je Miona. 

- Ne, hoću da me zagrliš kad kažem i da ćutiš. Hoću da odem - urlao je on. 

Učesnici su se okupili oko njega i počeli da ga mole da se obuzda i smiri i da krene sa njima, kako bi mogli da razgovaraju u miru i ispeglaju situaciju koja se dogodila. Međutim, Ša nije mogao da se obuzda, pa je celo imanje odzvanjalo od njegovih urlika. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Ša beži iz Elite

Aleksić je sve vreme hodao oko ograde i pokušavao da nađe izlaz da pobegne sa imanja, baš kao što je radio prethodnih sezona, kad je "skakao sa tobogana". 

Podsetimo, Miona i Ša su stupili u vezu, iako su oboje zauzeti i njihovi partneri se nalaze van "Elite", te ih sve vreme posmatraju. Reper je u rijaliti ušao, kako bi vratio bivšu suprugu, Vanju Ignjatović, koja je napustila zajednički stan, a u međuvremenu mu se dogodila nova ljubav. Vanja se juče oglasila za medije, pa izjavila kako joj je žao Nenada i kako mu ne bi više pažnje posvećivala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading