ŠA NASKOČIO NA 20 GODINA MLAĐU LJUBAVNICU: Pala vrela akcija u cik zore, Miona još jednom POGAZILA PO SEBI!

Autor:

Zadruga

20.12.2023

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper konačno dobio ono što je dugo želeo!

ŠA NASKOČIO NA 20 GODINA MLAĐU LJUBAVNICU: Pala vrela akcija u cik zore, Miona još jednom POGAZILA PO SEBI!

Foto: printscreen/RTVPink

Takmičari "EliteNenad Aleksić Ša i Miona Jovanović ne prestaju da intrigiraju javnost svojom romansom koja je započela u rijalitiju "Elita". Nedavno se pojavio snimak na društvenim mrežama na kojem reper strasno grli Mionu, a potom se spušta da joj poljubi stomak, podstičući spekulacije da je možda u drugom stanju. Ovaj gest izazvao je lavinu komentara i širenje glasina o mogućoj trudnoći Mione Jovanović.

Iako Miona nije želela da njeno učešće u rijalitiju obeleže skandali, sada ima etiketu ljubavnice, a noćas se ispod jorgana totalno opustila, a i prepustila 20 godina starijem reperu. 

Naime, njih svoje su se nakon žurke zavukli u krevet, a kad su se pogasila svetla odlučili su da se prepustile ljubavnim varnicama i odu korak dalje u krevetu. Iako je Miona govorila kako nikad ne bi imala s*ks pred kamerama i da do toga neće sigurno doći, ipak je još jednom pogazila svoju reč i pred milionima pokazala svoja umeća u krevetu. 

 

 

Iako su se u početku samo dodirivali, reper nije mogao da se obuzda, pa se popeo na svoju 20 godina mlađu devojku i konačno dobio ono što je dugo želeo. Mladoj pevačici verovatno neće biti lako da se nosi s komentarima cimera kad budu saznali da su bili intimni, zbog čega će sigurno dođi do novih svađa i haosa za crnim stolom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading