ŠA GAĐAO MIONU, PA SAD BEŽI IZ ELITE: Reper saznao da mu se LJUBAVNICA muva sa Anđelom, spreman ponovo da se spušta niz TOGOBAN! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

19.12.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša počeo da pravi žrtvu od sebe u Eliti, pa krenuo da glumi da želi da pobegne sa imanja.

ŠA GAĐAO MIONU, PA SAD BEŽI IZ ELITE: Reper saznao da mu se LJUBAVNICA muva sa Anđelom, spreman ponovo da se spušta niz TOGOBAN! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Aktuelni takmičar rijalitija ,,Elita 7" Nenad Aleksić Ša doživeo je nervni slom zbog Mione Jovanović, njegove treće po redu javne ljubavnice iz ovog TV formata, jer je shvatio da se njoj sviđa Anđelo Ranković, što mu je potvrdio i Marko Đedović. 

Ša je gađao Mionu flašicom, nakon čega je počeo da peni i najstrašnije je vređa, a potom je počeo da kuka kao i inače, da želi da napusti rijaliti, želeći od sebe da napravi žrtvu. Ovaj scenario Ša ponavlja iz sezone u sezonu, pa čak ni Đedović nije želeo mnogo da se trudi da ga smiri, jer je znao da je to sve njegov način funkcionisanja u rijalitiju. 

Foto: Instagram.com

Nenad Aleksić Ša i Marko Đedović

 

- Teodora, Bebica, pitao sam koga gleda, gde gleda, izluđuje me, koga ja gledam? Ja gledam?! Ja buraz! - penio je Nenad.

- Nisam ni ja tri hiljade puta, pa mi je on rekao - dobacila je Miona, pa ju je Ša gađao flašom. 

- "Da budem lepa nekom", j*bem li ti mamu u p*čku, da ti j*bem mamu, smrdljivu! Gotovo je! Brate, gotovo je! Rekla mi je posle izlaganja - urlao je Ša na Mionu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

- Aha, to mi je jasno, zato što je ustala posle i podržala ekipu u kojoj je Anđelo - dodao je Đedović. 

- Moram da odem, ne mogu da se iskuliram, vratio sam se prošli put, sad ne mogu više. Hoće da napravi monstruma od mene! Samo hoću da izađem, ne mogu da izdržim, tebra, ne mogu, tebra ne mogu da izdržim, mrtav sam umoran, ne mogu ovo, namerno mi ovo radi, ona ima neki problem, buraz, ozbiljan u glavi. Ne možeš da se igraš sa mnom, buraz, ja nisam normalan - kukao je Ša, kao i inače. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading