PRIJATELJ NENADA ALEKSIĆ ŠA OTKRIVA ŠOK ISTINU: "Miona je TOTALNI PROMAŠAJ"

Autor:

Zadruga

16.12.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijatelj Nenada Aleksić Ša otkriva šokantnu istinu!

PRIJATELJ NENADA ALEKSIĆ ŠA OTKRIVA ŠOK ISTINU: "Miona je TOTALNI PROMAŠAJ"

Foto: printscreen/RTVPink

Izvor blizak reperu Nenadu Aleksiću Ša tvrdi da je on prebrzo ušao u novu romansu sa Mionom, te da nije dovoljno promislio o svojim postupcima. Nekoliko dana nakon ozvaničenja veze sa Mionom Jovanović, počeli su problemi u njihovom odnosu, što je dovelo do zabrinutosti u krugu Nenadovih bliskih ljudi.

Osoba bliska reperu otkriva da Nenad često ulazi iz veze u vezu, ne dajući sebi dovoljno vremena da razmotri svoje izbore. Ističe se i Nenadova sklonost da se brzo emotivno vezuje, što dovodi do brzopletih odluka i potencijalnih problema u vezama.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović

 

- Ponovo je izabrao pogrešnu devojku i zaljubio se u relativno kratkom periodu. Glavni problem je što ulazi iz veze u vezu, i ni ne stigne da promisli o potencijalnoj devojci. Lako se vezuje, ne treba puno vremena da prođe, a da ga neka ne zavoza - rekao je reperov prijatelj za Blic, te se osvrnuo na trenutak kada Ša ljubi Mionu u stomak.

Izvor takođe ističe Nenadovu emocionalnu labilnost i nedovoljno oporavljanje od prethodnih veza. Izražava zabrinutost zbog Nenadovog ponašanja u rijalitiju, tvrdeći da on koristi rijaliti kao beg od stvarnosti.

- Ne bi me iznenadilo da je stvarno poželeo dete sa Mionom. Često me plaše njegovi potezi jer je veoma labilan, a i nije se oporavio od svih odnosa koje je imao. Ne znam kada će se opametiti. Rijaliti mu u tome svakako neće pomoći, a on u njemu beži od stvarnosti - naveo je izvor, te se osvrnuo na razvod Vanje i Ša, koji je još uvek u procesu:

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram/YouTube

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović i VAnja Ignjatović

 

- Prema Vanji bi bilo fer da prvo sa njom okonča sve. Nigde reper nije naišao na pohvalu, pa se tako još jedan izvor blizak njemu osvrnuo na novu romansu i uputio mu kritiku.

- Klinačke prepirke posle tri dana su dokaz da veza neće potrajati i da je totalni promašaj. Mi smo pokušavali da mu skrenemo pažnju na te stvari pre nego što je ušao, ali on uvek tera po svom - zaključila je Nenadova drugarica.

Još jedan bliski izvor kritikuje Nenadovu novu romansu, nazivajući je "totalnim promašajem" i upozoravajući da su "klinačke prepirke posle tri dana dokaz da veza neće potrajati". Ova osoba tvrdi da su pokušali da upozore Nenada pre ulaska u romansu, ali da on nije želeo da ih posluša.
 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Virtuelna stvarnost

17.12.2023 07:50

Nije Miona pogresna, vec je on pogresan. Covek ima mentalne probleme jer je ostao u tinejdz vremenu. Pod hitno da izadje i ode na rehabilitaciju ,jedno dobro lecenje da ne glumi zvezdu, jer zvezda nije, da nadje obican posao i spusti na zemlju. Najgore je kada ispod prosecan lik umisli da je neko i nesto. To zadruga, elita, ludarijum radi od ovog sljama.