ŠA ZVANIČNO POBEGAO: Pojavio se NESENZURISANI SNIMAK, doživeo je pomračenje, pa doneo odluku! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

16.12.2023

19:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša više nije mogao da izdrži!

Reper Nenad Aleksić, poznatiji kao Ša, izazvao je iznenađenje kada je usred emisije i živog programa odlučio da napusti Belu kuću i ode u dvorište. Razlog za ovu neočekivanu odluku bio je celodnevni sukob sa svojom partnerkom Mionom Jovanović.

Sukob između Ša i Mione kulminirao je kada je ona "držala slovo" o osobi koja se pravi da je najpametnija, a ustvari nije tako, što je očigledno bila aluzija na repera. Ovaj sukob nije bio izolovan incident, s obzirom na to da je par često u svađama, a glavni problem u vezi je neprestano ljubomorstvo.

Foto: Instagram.com

Nenad Aleksić Ša Elita 7

 

Svađa koja je počela za crnim stolom nastavila se u garderoberu, da bi kulminirala reperovim lupanjem na kapiju i izjavom da želi da napusti rijaliti. Ša je čak prebacio svojoj devojci što se hvali poklonom od 22 hiljade evra, izrazivši svoju sramotu što je s njom u vezi.

Nakon ovog incidenta, Ša je odlučio da se osami i razbistri glavu, te je bez ikakvog obrazloženja ustao i napustio Belu kuću.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

Kačavenda je istakla da je šokirana postupkom Mione Jovanović i da smatra da je ona direktno uticala na Aleksićevu odluku da pokuša da napusti rijaliti. 

- Vidi, ja bih joj je**la mamu pre 10 dana. Ona je iskompleksirana do besvesti, kada sam je nad**ala za veš, ona kaže: "Ja sam pedantna". Otvori oči, mrtva nadrkana, on je pita za kafu, ona mu kaže: "Pitao si me treći put". Nije to riba za njega, već neka 30 plus. Veze s mozgom nema, vasiono javi se - rekla je Kačavenda, pa nastavila:

Ja je nisam videla nasmejanu...Osnovno kućno vaspitanje. Koja je ona pevačica?! Ja nju ne bih zvala na pogreb, ugušiše se od kompleksa - rekla je Milena.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading