VRELA "PREDSTAVA" ZA BIVŠE PARTNERE! Ša zavukao ruke ispod Mionine majice, ona u nikad provokativnijem izdanju!

Autor:

Zadruga

19.12.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona i Ša su potpuno zaboravili na kamere, pa se opustili i priredili vrele scene.

VRELA "PREDSTAVA" ZA BIVŠE PARTNERE! Ša zavukao ruke ispod Mionine majice, ona u nikad provokativnijem izdanju!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Takmičari Elite Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović ne prestaju da intrigiraju javnost svojom romansom koja je započela u rijalitiju "Elita". Nedavno se pojavio snimak na društvenim mrežama na kojem reper strasno grli Mionu, a potom se spušta da joj poljubi stomak, podstičući spekulacije da je možda u drugom stanju. Ovaj gest izazvao je lavinu komentara i širenje glasina o mogućoj trudnoći Mione Jovanović.

Iako Miona nije želela da njeno učešće u rijalitiju obeleže skandali, sada ima etiketu ljubavnice, a danas se potpuno opustila pred kamerama, pa zaskočila Ša i krenula da ga ljubi, a on joj je zavukao ruke pod majicu i dodirivao je sve vreme.

Miona i Ša su ćaskali sve vreme, dok su razmenjivali nežnosti, a reper je uživao u ovom momentu, što se dalo videti na osnovu njegovog izraza lica. Aleksić nije skidao osmeh sa lica, a Miona se poprilično uživela, pa je zaboravila na kamere, koje je snimaju sve vreme i bivšeg dečka, koji je ovo sigurno gledao.

Podsetimo, Miona i Ša su stupili u vezu, iako su oboje zauzeti i njihovi partneri se nalaze van "Elite", te ih sve vreme posmatraju. Reper je u rijaliti ušao, kako bi vratio bivšu suprugu, Vanju Ignjatović, koja je napustila zajednički stan, a u međuvremenu mu se dogodila nova ljubav. Vanja se juče oglasila za medije, pa izjavila kako joj je žao Nenada i kako mu ne bi više pažnje posvećivala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading