ŠA TOTALNO ODLEPIO, PONOVO PENI NA USTA: Urla iz petnih žila na Mionu, ona ne može da dođe sebi od BLAMA šta je dozvolila!

Autor:

Zadruga

19.12.2023

19:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović razočarana!

ŠA TOTALNO ODLEPIO, PONOVO PENI NA USTA: Urla iz petnih žila na Mionu, ona ne može da dođe sebi od BLAMA šta je dozvolila!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dvorište vile u kojoj borave učesnici rijaliti programa "Zadruga" bilo je poprište novog sukoba između repera Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović. Kao što je već postalo uobičajeno, njihov odnos pun je turbulentnih momenata, a ovaj put je roletna bila okidač za žustru raspravu.

Nenad Aleksić Ša je počeo da urla na Mionu Jovanović u dvorištu, optužujući je da ima ljubomorne izlive.

"Je l' cilj da ispadnem debil i da napravim sr**e?! Koga gledam?!" - urlao je reper, dok je Miona pokušavala da smiri situaciju:

 

"Ja sam te pitala, rekao si da ni u koga gledaš i to je to, rešili smo. Ja sam nešto videla, neću uopšte da ti govorim ko je osoba... Ne treba da vičeš na mene pred 50 ljudi."

Ovaj sukob nije prošao neprimećeno, budući da se odigrao pred mnogobrojnom publikom. Urlanje i optužbe koje su letele na sve strane privukle su pažnju ostalih učesnika "Zadruge", stvarajući dodatnu tenziju u već napetoj atmosferi.


Miona je odlučno odgovarala na Šaove optužbe, ističući da ne želi da pravi scenu i da se ne želi nervirati. Ovaj incident je još jedan u nizu koji je prikazao koliko je njihov odnos pun nesuglasica i sukoba.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović

 


Uz sve ovo, juče se prvi put oglasila Nenadova prva supruga, dodatno stavljajući fokus javnosti na turbulentan ljubavni život repera. Njena izjava o razvodu izazvala je dodatnu pažnju medija i javnosti.

Očekuje se da će ovaj sukob i dalje privlačiti pažnju javnosti, dok gledaoci "Zadruge" s nestrpljenjem očekuju nastavak dešavanja u vili i nove obrte u odnosu između Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading