ŠA NAKON LAŽNE DRAME, MIONI S LEĐA ZAVUKAO RUKU: Pevačica ga NALOŽILA, a onda ga ŠUTNULA kao pseto! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

19.12.2023

21:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović zarežala na Nenada Aleksića Ša.

ŠA NAKON LAŽNE DRAME, MIONI S LEĐA ZAVUKAO RUKU: Pevačica ga NALOŽILA, a onda ga ŠUTNULA kao pseto! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Bivši reper i aktuelni učesnik rijalitija ,,Elita 7" Nenad Aleksić Ša pokazao je da je spreman na sve kada je u pitanju kadar na televiziji. Dokaz tome da je celo veče vileneo po imanju u Šimanovcima, dramatično govoreći da će napustiti imanje zbog Mione Jovanović, jer je saznao da flertuje sa Anđelom Rankovićem. 

Foto: Instagram.com

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša se ljube

 

Međutim, kako je vreme prošlo i kada je Aleksić shvatio da Miona nije odreagovala na njegovu dramu i da nije pala na tu igranku, reper joj je prišao kako bi pokušao na drugi način. 

Foto: Instagram.com

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

Dok se Jovanovićeva preslavčila u garderoberu, Aleksić joj je prišao s leđa, počeo da je mazi i ljubi, a onda joj je rukom prolazio preko međunožja. Međutim, Miona nije pala ni na to, pa kada je on počeo da je ljubi, ona mu je priredila hladan tuš. I taman kad je pomislio da je od užitka počela da ispušta zvuke zadovoljstva, Miona ga je škartirala.

- Ti meni reci da sam ja budaletina. Ej, ej, bre - odbrusila je Miona, pa se sklonila od repera. 

Snimak je postao viralan na društvenim mrežama, korisnici su šokirani da je reper spreman na sve, pa su u jednu ruku bili i zgroženi:

- "Čovek je živi i hodajući blam", "Nakon fejk drame, ovaj se blamira za sve godine života" - bili su samo neki od komentara ispod viralnog snimka iz ,,Elite". 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading