REČI ZBOG KOJIH ĆE ŠA POŽELETI DA NAPUSTI ELITU: Nakon vrele akcije sa Mionom oglasio se njen bivši dečko!

Autor:

Zadruga

20.12.2023

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanislav Krofak brutalno prokomentarisao mladu pevačicu i 20 godina starijeg repera!

REČI ZBOG KOJIH ĆE ŠA POŽELETI DA NAPUSTI ELITU: Nakon vrele akcije sa Mionom oglasio se njen bivši dečko!

Foto: RTV Pink, Antonio Ahel/ATAImages, Printscreen/https://www.youtube.com/@fightroom9794

Miona Jovanović, izazvala je veliku pažnju medija i javnosti kada je započela vezu sa reperom Nenadom Aleksićem Ša, kojeg je upoznala dok se još uvek nije razveo od svoje supruge Vanje Ignjatović, ali i dok je ona bila zauzeta i u ljubavi sa Stanislavom Krofkom.

Nakon što su kamere zabeležile vrelu akciju koju su noćas imali u kući Odabranih, oglasio se Mionin bivši dečko sa kojim je okončala vezu zbog 20 godina starijeg repera u kojeg se zaljubila čim se on uselio na imanje i počeo da provodi vreme sa njom. 

Iskreno, ne pratim baš, ali ovo šta iskoči pogledam i ne verujem šta radi... Ali me ne zanima - rekao je Stanislav, a na pitanje veruje li u uspešnost njene i Nenadove veze, kao i šta će uraditi sa skupocenim "roleksom" od 20.000 evra koji joj je namenio, kaže:

- Ma ne zanima me, ona je prošlost… - doda je za Pink.rs Stanislav. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Miona Jovanović i Nenad Aleksića Ša vrela akcija

Inače, i reperova još uvek zakonita supruga Vanja se više puta oglašavala na društvenim mrežama i govorila o detaljima iz njihovog odnosa za koje javnost nije znala. 

Bio je super prema meni, mislila sam da je čovek mog života. Mi smo zakazali svadbu, bilo je lepo, ali je bilo toliko lubomore. Onje hteop crkveno venčanje, ja kad sam htela da otkažem saznala sam da sam trudna. Pravi razlog ljubomore je njegova bivša devojka, jer je navodno trpeo šta je trpeo sa njom, to mi je potvrdio. Razlog je jer su ga bivše varale, pa je mislio da ću da ga varam na svakom ćošku, a mi se šest meseci nismo odvajali. Mi smo se prvi put odvojili dan pred svadbu, a nakon toga 12. avgust sam izgubila dete, pa kad sam otišla sa kumom na piće ispred zgrade, prozor mu gleda na to. Tad je krenuo haos jer sam izašla bez njega. Njegov otac je bio svedok,  meni je on pričao: "Je l' ti prišao neki tatica da ti kaže da je Viktor sladak? Znam ja tatice, je l' ti prilaze?". Ja imam svaki dokaz crno na belo. On nema nastupa od "Zadruge 4" i to mogu da potvrdim - nastavila je ona na lajvu koji je držala na TikToku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading