MIONA UHVAĆENA U LAŽI: Poznati pevač RASKRINKAO reperovu LJUBAVNICU do srži! (FOTO)

Autor:

Zadruga

05.01.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se poznati pevač nakon laži koje je iznela Miona Jovanović!

MIONA UHVAĆENA U LAŽI: Poznati pevač RASKRINKAO reperovu LJUBAVNICU do srži! (FOTO)

Foto: E stockk

Miona i Ša

Turbulentan odnos pevačice Mione Jovanović i repera Nenada Aleksića Ša danima su jedna od glavnih tema u rijalitiju "Elita". Miona je na poslednoj žurci, na kojoj je pevao i pevač Rajo Simonović, otkrio da ju je ovaj pevač muvao. Reper je uputio pretnje i uvrede mladom pevaču, a sada se on oglasio na društvenoj mreži Instagram i otkrio šta da Mionu zapravo i ne poznaje.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Rajo Simonović

- Jesam pevao na prethodnoj žurci u Eliti i gledao sam svakog pojedinačno ko je bio prisutan na žurci, jer ste nam davali dobar feedback. Zato što smo Ljupka Stević i ja napravili dobru žurku, provod i atmosferu za pamćenje u Eliti. Ali ne znam ko si ti, Miona, ko je tvoj dečko, niti da smo se nekad upoznali, niti da sam te muvao, kao što si rekla... A što se tog tvog "frajera" tiče, čekam ga, gde god i kad god hoće i želi, da mu objasnim sve što treba - poručio je pevač Rajo putem storija na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: Instagram.com

Oglašavanje Raja Simonovića

Inače, Mionin bivši dečko, Stanislav Krofak Pantera, oglasio se nakon nove drame svoje nekadašnje devojke i kratko poručio da ga ona ne zanima više.

- Ne zanima me - poručio je Stanislav za "Pink.rs" kratko.

Juče se putem društvene mreže Instagram oglasila Vanja Aleksić, još uvek zvanična supruga Nenada Aleksića Ša. Ona je podelila jedan citat sa društvene mreže Iks (Tviter).

- Danas mi je rečeno: "Da taj čovek zna koliko bi pored tebe bio volje, odmah bi došao i nikad se ne bi pomakao ni metar od tebe!". I to je jedna velika istina, ljudi moji - glasio je tvit koji je Vanja podelila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading