POGORŠALO SE STANJE TEODORE BALZAK: Bivša takmičarka Elite OČAJNA!

Autor:

Zadruga

05.01.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zdravstveno stanje Teodore Balzak se naglo pogoršalo, bivša učesnica rijalitija ne zna gde bije!

POGORŠALO SE STANJE TEODORE BALZAK: Bivša takmičarka Elite OČAJNA!

Foto: Shutterstock, youtube.com/Zadruga Official

Teodora Balzak napustila je "Elitu" pre mesec dana zbog zdravstvenog stanja. Teodori se stanje pogoršalo i lečenje je morala da nastavi van zidina rijalitija. Podsetimo, ona boluje od Hašimoto sindroma. Balzak se oglasila mesec dana nakon napuštanja rijalitija, te otkrila u kakvom se stanju nalazi.

- Dobila sam upalu štitne žlezde, imam temperaturu. Baš mi je loše, ne mogu ni da pričam uopšte - ispričala je Teodora za "Pink.rs".

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Teodora Balzak

Teodora je pre napuštanja "Elite" ušla u turbulentnu vezu sa Nikolom Bukilićem, koji je u međuvremenu diskvalifikovan iz rijalitija. Nakon turbulentnog izlaska iz rijalitija, postali su jedna od glavnih tema društvenih mreža.

Teodora je na društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj se ljubi sa Nikolom, što je izazvalo brojne komentare i spekulacije. Teodora je posetila Nikolu u Crnoj Gori. Potom su šokirali javnost i fotografijom iz spavaće sobe, gde su pozirali oskudno obučeni u donjem vešu.

Republika

Foto: Instagram.com

Teodora Balzak i Nikola Bukilić

Mnogo se spekuliše da li će se njih dvoje ponovo vratiti na imanje u Šimanovcima i da li će publika ponovo imati priliku da ih posmatra i prati dešavanja njihove ljubavne veze, ali za to ne postoji još uvek zvanična informacija i postoje samo nagađanja na društvenim mrežama. Međutim, kako je Teodora potvrdila da joj se stanje dodatno pogoršalo, ovo se sigurno neće desiti u skorijem periodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading